20 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Serie A: Περνάει η Inter από τη Σαρδηνία

Bari - Atalanta

Το Bari (2,60 για νίκη) έπαιξε φουλ άμυνα στο Palermo και πήρε ισοπαλία 1-1. Τιμωρημένος ο επιθετικός Sforzini, τραυματίες και πάλι οι Parisi, Donda, Paro, Allegretti.

Η Atalanta (3,20 το διπλό) άξιζε κάτι καλύτερο στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπου ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από Genoa και Sampdoria. Στο San Nicola θα ψάξει το πρώτο της «τρίποντο». Παραμένουν εκτός οι Madonna, Peluso, Barreto και Ferreira Pinto.

Cagliari - Inter

Η Cagliari (7,20 ο άσος) έχασε δίκαια με 1-0 από τη Fiorentina εκτός έδρας. Δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή εξαιρετική ομάδα. Τραυματίες οι Pisano και Lopez.

Η Inter (1,64 στην Betfair) δυσκολεύτηκε κόντρα στην Parma, όμως πήρε τη νίκη με 2-0. Την Τετάρτη έμεινε στο 0-0 με την Barcelona. Μόνιμοι απόντες οι Mancini, Materazzi, ενώ εκτός έμεινε και ο Vieira. Πιθανή η επιστροφή στην ενδεκάδα του Campiasso.

Catania - Lazio

Τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια για την Catania (2,94 για την πρώτη της νίκη), η οποία προέρχεται από το 4-2 με την Udinese. Θα λείψουν οι τραυματίες Barrientos, Alvarez, Capuano, Sciacca, Marchese.

Η Lazio (στο 2,76 ανταλλάσσεται το διπλό) «πλήρωσε» τις απουσίες της κόντρα στη Juventus και ηττήθηκε με 0-2, ενώ την Πέμπτη έχασε και από τη Salzburg με 1-2 στο φινάλε. Προβλήματα και πάλι για τον Ballardini, καθώς θα λείψουν οι μέσοι Dabo, Brocchi, Ledesma, ο δεξιός μπακ Scaloni, o στόπερ Firmani και οι επιθετικοί Makinwa, Rocchi, Pandev.

Chievo - Genoa

Η Chievo (3,15 ο άσος) πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Bologna με 0-2. Δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και δύσκολα θα αγωνιστεί ο ηγέτης της ομάδας, Pellissier, ενώ τραυματίες είναι επίσης οι Moro, Gasparetto και Malago.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Genoa (2,58 για το 4/4) που μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ προέρχεται και από το άνετο 2-0 επί της Slavia Praha για το Europa League. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Jankovic, Juric και ο αναπληρωματικός φορ Palladino, ενώ τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ-χαφ Criscito.

Πέρσι, λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε, η Chievo πήρε ένα πολύτιμο βαθμό στη Γένοβα στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία.

Milan - Bologna

Η Milan (φαβορί στο 1,34) θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, αφού την Τρίτη κέρδισε με 1-2 τη Marseille για το Champions League. Εκτός και πάλι οι τραυματίες Bonera, Di Gennaro, Abbiati, Borriello. Παίζεται μία θέση στην ενδεκάδα ανάμεσα στον Seedorf και τον Ronaldinho.

Η Bologna (12,50 για την έκπληξη) ηττήθηκε με 0-2 από την Chievo εντός έδρας. Τραυματίας ο Βαγγέλης Μόρας, εκτός και οι Lavecchia, Marazzina, Vigiani, Gimenez.

Parma - Palermo

Η Parma (2,48 ο άσος) δυσκόλεψε την Inter, χάνοντας με 2-0. Μοναδικός απών ο μέσος Pisanu.

Το Palermo (3,30 στην Betfair) άξιζε τη νίκη κόντρα στο Bari, όμως έμεινε στο ισόπαλο 1-1. Παραμένουν εκτός οι Hernandez, Liverani και Tedesco.

Άψογες οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, με τον προπονητή των γηπεδούχων Francesco Guidolin να έχει δουλέψει ουκ ολίγες φορές στον πάγκο του Palermo.

Sampdoria - Siena

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Sampdoria (φαβορί στο 1,67) με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Τελευταία το 0-1 στο Bergamo επί της Atalanta. Τραυματίας και πάλι ο στόπερ Accardi, δεν επηρεάζουν οι απουσίες των Fiorillo και Regini.

Η Siena (6,80 το διπλό) ηττήθηκε με 1-2 από τη Roma εντός έδρας. Τιμωρημένος ο χαφ Codrea, τραυματίας ο Rossettini.

Roma - Fiorentina

Η Roma (2,12 στην Betfair) πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη, στο ντεμπούτο του Claudio Ranieri στον πάγκο της, κερδίζοντας με 1-2 τη Siena εκτός έδρας. Την Πέμπτη όμως απογοήτευσε με την ήττα 2-0 από τη Base για το Europa League. Μακροχρόνια εκτός οι Doni, Cicinho, πρόβλημα προέκυψε με τους Brighi και Bapstista.

Δύο σερί εντός έδρας νίκες για τη Fiorentina (στο 4,10 ανταλλάσσεται το διπλό) με σκορ 1-0 επί Palermo και Cagliari, όμως την Τετάρτη ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από τη Lyon εκτός έδρας για το Champions League. Εκτός ξανά ο εξτρέμ Vargas και ο φορ Castillo που λείπει από την αρχή της σεζόν. Ανέτοιμοι οι De Silvestri και Savio.


Δεν υπάρχουν σχόλια: