20 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα Primera Division: Σπάει το... ρόδι η Villarreal

Athletic Bilbao - Villarreal

Η Athletic Bilbao (2,78 ο άσος) έκανε το «2/2» κερδίζοντας με 0-1 τη Xerez εκτός έδρας. Στο Europa League νίκησε με 3-0 την Austria Vienna, παίζοντας με βασικούς. Εκτός αποστολής έμειναν ο αμυντικός Aitor Ocio, ο δεξιός μπακ Zubiaurre, οι μέσοι Pablo Orbaiz, Iñaki Muñoz, ο γερόλυκος Etxeberria και οι επιθετικοί Oscar De Marcos, Díaz de Cerio, Ion Vélez.

Η Villarreal (2,76 στην Betfair) αδικείται από το 1-1 με τη Mallorca, ενώ την Πέμπτη, παίζοντας με αρκετές αλλαγές, επιβλήθηκε πιο εύκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 1-0 της Levski. Εκτός ο τραυματίας Marcos Senna και οι Bruno, Fuentes, Escudero για λόγους τακτικής.

Almeria - Getafe

Η Almeria (2,76 η νίκη της) απογοήτευσε στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ενώ παραμένει ακόμη «άσφαιρη». Εκτός ο φορ Goitom και ο μεσοεπιθετικός Vargas.

Η Getafe (στο 2,92 ανταλλάσσεται το διπλό) κέρδισε τη Racing, ενώ ζόρισε για ένα ημίχρονο την Barcelona. Επανέρχεται ο μέσος Gavilan και ο μπακ Contra.

Πολύ καλές οι σχέσεις των δύο προπονητών, Hugo Sanchez και Michel, οι οποίοι έπαιξαν 199 αγώνες ως συμπαίκτες στη Real Madrid.

Zaragoza - Valladolid

Η Zaragoza (2,20 ο άσος) ηττήθηκε με 4-1 από τη Sevilla εκτός έδρας. «Σοκ» με τον επιθετικό Uche, ο οποίος τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός επίσης ο αμυντικός Pablo Amo και ο τιμωρημένος φορ Ewerthon. Λείπουν με την Εθνική U-20 οι Ander Herrera και Laguardia, μακροχρόνια απόντες οι Goni, Diogo και Braulio.

Η Valladolid (3,75 για νίκη) γνώρισε την ήττα με 2-4 από τη Valencia εντός έδρας. Τραυματίες ο μέσος Nauzet και ο αμυντικός Marcos και οι Asier, Manucho για λόγους τακτικής.

Real Madrid - Xerez

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τη Real Madrid (φαβορί στο 1,13), η οποία την Τρίτη πέρασε με 2-5 από την Zurich. Επιστρέφει στην αποστολή ο Sergio Ramos, εκτός ο τιμωρημένος Pepe και ο τραυματίας Xabi Alonso. Ίσως να ξεκινήσει από τον πάγκο ο Kaka.

Η Xerez (32,00 για την έκπληξη) γνώρισε δεύτερη ήττα με 0-1 από την Athletic Bilbao. Εκτός ο τιμωρημένος μπακ Mendoza, ενώ ο Ziganda έδωσε ρεπό στον φορ Mario Bermejo και το μεσοεπιθετικό Víctor Sánchez.

Valencia - Sporting Gijon

Η Valencia (στο 1,33 οι «νυχτερίδες») έκανε το «2/2» επικρατώντας με 2-4 της Valladolid. Την Πέμπτη έμεινε στο 1-1 με τη Lille εκτός έδρας, με τον Emery να πραγματοποιεί rotation. Σήμερα επαναφέρει τους βασικούς, ενώ δεν υπολογίζει και πάλι τους τραυματίες Baraja, Vicente.

Η Sporting Gijon (11,5 το διπλό των Αστουριάνων) πέτυχε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με 1-0 της Almeria. Επιστρέφει ο αμυντικός Ivan Hernandez, εκτός οι διεθνείς Botia, Jose Angel και οι τραυματίες Cuellar, Carmelo, Matabuena.

Δεν υπάρχουν σχόλια: