27 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Primera Division: Με Ewerthon η Zaragoza


Έξι ματς σήμερα στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Primera Division. Πιο σημαντικό παιχνίδι, το βραδινό στο Riazor ανάμεσα στην Deportivo La Coruña και τη Villarreal.

Almeria - Racing Santander

Η Almeria (2,30 στην Betfair) πήρε ισοπαλία 2-2 στο Vicente Calderon από την Atletico Madrid. Σκόρερ των δύο τερμάτων ο Αργεντίνος Pablo Piatti, ο οποίος διατηρεί τη θέση του στην ενδεκάδα. Παραμένουν εκτός ο μεσοεπιθετικός Vargas και ο φορ Goitom.

Η Racing Santander (3,55 το διπλό) δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην Barcelona, χάνοντας με 1-4. Για πρώτη φορά στην αποστολή ο φορ Tchite.

Espanyol - Xerez

Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Espanyol (φαβορί στο 1,56) που κέρδισε Depor εκτός και Malaga εντός έδρας. Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο Cornella El-Prat από το οποίο θα λείψουν και πάλι οι τραυματίες Tamudo, De La Peña, ενώ εκτός έμεινε και ο χαφ Forlin.

Η Xerez (7,20 για την έκπληξη) γνώρισε νέα ήττα με 0-3 από την Deportivo. Οι παίκτες στηρίζουν τον Ziganda, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Επιστρέφουν οι Aythami, Bergantiños, έτοιμος ο γκολκίπερ Renan.

Mallorca - Valladolid

Η Mallorca (1,88 ο άσος) γνώρισε την ήττα στο Sanchez Pizjuan με 2-0 από τη Sevilla. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του γκολκίπερ Dudu Aouate, με τον German Lux να τον αντικαθιστά σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Ισραηλινός.

Η Valladolid (4,70 στο ανταλλακτήριο) προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Osasuna. Αποβλήθηκαν και θα απουσιάσουν οι κεντρικοί αμυντικοί Luis Prieto, Cezar Arzo, ενώ αμφίβολος είναι και ο Marcos. Στα θετικά, η αποθεραπεία του Nivaldo που θα δώσει λύση στα μετόπισθεν.

Osasuna - Sporting Gijon

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Osasuna (1,97 για νίκη) με 1-2 επί της Valladolid. Λείπει με την Εθνική U-20 ο αμυντικός Azpilicueta, τραυματίες ο μέσος Delporte και ο φορ Daddy.

Η Sporting Gijon (στο 4,30 οι Αστουριάνοι) έμεινε στο 1-1 με τη Zaragoza την Πέμπτη. Τιμωρημένος ο στόπερ Gregory, λείπει με την εθνική U-20 ο επίσης στόπερ Botia, ενώ τραυματίας είναι ο μέσος Matabuena.

Zaragoza - Getafe

Η Zaragoza (2,52 στην Betfair) πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Gijon εκτός έδρας. Επιστρέφει από τιμωρία που είχε από πέρσι ο Βραζιλιάνος σκόρερ Ewerthon. Εκτός λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Uche και ο χαφ Obradovic, καθώς επίσης οι νεαροί διεθνείς Ander Herrera, Laguardia. Μακροχρόνια απόντες οι Braulio, Diogo και Goñi.

Σπουδαία νίκη για τη Getafe (στο 3,20 ανταλλάσσεται το διπλό) με 3-1 επί της Valencia. Λείπει με την Εθνική U-20 ο βασικός αμυντικός Dani Parejo, επιστρέφουν οι Cortes και Boateng. Εκτός για λόγους τακτικής οι Belenguer, Pedro Rios, Licht, Kepa και Signorino.

Deportivo La Coruña - Villarreal

Η Deportivo La Coruña (2,52 ο άσος) επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 0-3 της Xerez. Γυρίζει ο εξτρέμ Juan Rodriguez, ενώ ο Lotina ίσως κάνει 1-2 αλλαγές φρεσκαρίσματος στην ενδεκάδα.

Η Villarreal (2,98 για πρώτη νίκη) γνώρισε την ήττα από τη Real Madrid με 0-2, παίζοντας με 10 παίκτες από νωρίς στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη. Εκτός ο τιμωρημένος στόπερ Gonzalo Rodriguez, ενώ λείπει και ο τραυματίας Ibagaza. Πολύ σημαντική η επιστροφή του Marcos Senna.

Δεν υπάρχουν σχόλια: