13 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα Primera Division: Γιορτή στο Eliodoro

Villarreal - Mallroca

Η Villarreal (1,58 στην Betfair) έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την στην Παμπλόνα. Πλήγμα με τον τραυματισμό του μέσου Marcos Senna, ο οποίος θα μείνει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης. Απουσία της τελευταίας στιγμής ο Βραζιλιάνος επιθετικός Nilmar, επιστρέφουν οι αμυντικοί Gonzalo και Marcano.

Η Mallorca (7,20 για την έκπληξη) κέρδισε χάρη στην εμπειρία της με 2-0 τη Xerez. Επανέρχεται ο χαφ Varela, τραυματίας ο αριστερός μπακ Josemi, ανέτοιμος ο αμυντικός Mattioni.

Deportivo La Coruna - Malaga

Η Deportivo (φαβορί στο 1,93) έχασε δύσκολα από τη Real Madrid στο Bernabeu με 3-2. Επιστρέφουν οι επιθετικοί Lassad και Adrian Lopez. Εκτός για λόγους τακτικής οι Piscu, Antonio Tomas και Bodipo.

Η Malaga (4,60 το διπλό) εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 3-0 της Atletico Madrid. Επιστρέφουν ο αμυντικός Wellington, αμφίβολοι ο στόπερ Helder Rosario και ο μεσοαμυντικός Apono.

Sporting Gijon - Almeria

Η Sporting Gijon (2,46 ο άσος) ηττήθηκε με 3-0 από την Barcelona στο Camp Nou. Αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Manolo Preciado, ο οποίος δεν υπολογίζει και πάλι τον γκολκίπερ Cuellar, τον στόπερ Ivan Hernandez και τους χαφ Carmelo, Matabuena.

Η Almeria (στο 3,20 η νίκη της) δεν κατάφερε να κερδίσει τους 10 της Valladolid, μένοντας στο ισόπαλο 0-0. Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Vargas και ο επιθετικός Goitom.

Tenerife - Osasuna

Η Tenerife (2,54 ο άσος στην Betfair) άξιζε καλύτερης τύχης στο Romareda, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τη Zaragoza. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο φορ Alfaro (δεύτερος σκόρερ πέρσι), εκτός ο μεσοεπιθετικός Juanlu.

Η Osasuna (3,10 το διπλό) κράτησε στο 1-1 τη Villarreal στην πρεμιέρα. Δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Eliodoro Rodriguez Lopez. Εκτός ο μέσος Delporte και οι επιθετικοί Dady, Aranda.

Valladolid - Valencia

Η Valladolid (3,65 ο άσος) πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την Almeria στην πρεμιέρα, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 80 λεπτά. Αποβλήθηκε και θα απουσιάσει ο αμυντικός Nibaldo.

Η Valencia (στο 2,18 ανταλλάσσεται το διπλό) ήταν εξαιρετική κόντρα στη Sevilla, κερδίζοντας με 2-0. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Baraja, Vicente, Del Horno και Nacho.

Xerez - Athletic Bilbao

Η Xerez (2,82 στην Betfair) γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 από τη Mallorca. Θα λείψουν ο αμυντικός Gioda και ο μέσος Carlos Calvo λόγω τιμωρίας.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Athletic Bilbao (2,76 το διπλό) κέρδισε με 1-0 την Espanyol στην πρεμιέρα. Εκτός οι μέσοι Pablo Orbaiz, Iñaki Muñoz και ο επιθετικός Diaz de Cerio, επιστρέφει ο στόπερ Aitor Ocio.

Δεν υπάρχουν σχόλια: