1 Σεπτεμβρίου 2009

Όλη η αλήθεια για την ...προκλητική στάση του Κόκκαλη απέναντι στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Από το troktiko

Μάλλον ήρθε η ώρα του Κόκκαλη να παραδώσει τον Ολυμπιακό σε άλλον επιχειρηματία. Δεν είναι κτήμα του και ιδιοκτησία του. Πρέπει να τελειώσει το παραμ΄τυθι με την αλαζονική συμπεριφορά ενός ανθρώπου που σε τελική ανάλυση δεν έχει την Ρεάλ αλλά μια ομάδα που παίρνει τίτλους στην Ελλάδα απλά για να κάνει καζούρα και χο χο χο στον ΠΑΟ. Και τι έγινε;

Δύο φορές κορόιδεψε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ο Κόκκαλης. Μιλάμε για αυτή την περίοδο.
Η πρώτη ήταν με τον Β.Μαρινάκη που δέχθηκε να ενισχύει οικονομικά τον Ολυμπιακό και να φέρει έναν παιχταρά και ο Κόκκαλης δεν τον δέχθηκε και η δεύτερη με την μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ!

Είναι... αδιανόητο ένας πρόεδρος να θέλει να φάει...κορνέδες. Δεν θα γλιτώσει το βρίσιμο στο Καραισκάκη. Όσους τίτλους και αν πάρει δεν ενδιαφέρονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Θέλουν καλή μπάλα στην Ευρώπη. Φέτος ο Κόκκαλης κάνει κινήσεις που θυμίζουν... Λεβαδειακό(να μας συγχωρέσει η συμπαθέστατη ομάδα).

Παίρνει έναν προπονητή αμφιβόλου αξίας, ο οποίος στην πρώτη δύσκολη ερώτηση δείχνει την απειρία του και εκνευρίζεται επειδή τον ρώτησαν για τις μεταγραφές. Λες και του έβρισαν την μάνα έκανε.

Δεν έχει κερδίσει τον σεβασμό (σε αξιοπιστία) των παιχτών του.

Μετά ο Κόκκαλης αφήνει γυμνή την ομάδα από τα αριστερά όταν εκεί ήταν η δύναμη του με τζόλε και με Λέτο. Το κάνει την ώρα που βλέπει ότι ο Ντιόγκο δεν τσουλάει και ο Ντερπισίρ είναι εγχειρισμένος.

Ε, πρέπει να έχει μπει πολλά χρήματα μέσα ο Ολυμπιακός για να κινείται έτσι ο Κόκκαλης. Ούτε την εξέδρα δεν ικανοποίησε κάτι που σημαίνει ότι την ΑΓΝΟΕΙ!

Αδιαφορεί για 30.000 νοματαίους που του γεμίζουν το γήπεδο και του δίνουν έσοδα.

Ο Κόκκαλης έχει βάλει πολλά εκατομμύρια ευρώ μέσα τον Ολυμπιακό και τώρα προσπαθεί να μαζέψει απ'όπου μπορεί για να κλείσει τις τρύπες. Αυτή είναι η αλήθεια.

Αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθει η ώρα του Κόκκαλη και τότε θα φύγει σαν ...ντροπιασμένος. Έτσι βλέπουμε εμείς...


Δεν υπάρχουν σχόλια: