3 Σεπτεμβρίου 2009

Οριστικά χωρίς Καραγκούνη η εθνική στην Ελβετία


Η αποστολή της εθνικής αναχωρεί στις 4 μ.μ. για Ελβετία εκεί όπου το Σάββατο δίνει έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα είναι τελικά ανάμεσα στους παίκτες του Ρεχάγκελ αφού δεν πρόλαβε να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Ετσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός ετοιμάζει τον Σωτήρη Νίνη.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην Παιανία και όταν επιχείρησε να τρέξει σε πιο έντονο ρυθμό ένιωσε ενοχλήσεις στο τραυματισμένο του πόδι.

Ο «Κάρα» θα συνεχίσει τη θεραπεία του στην Αθήνα και αν όλα πάνε καλά, θα αναχωρήσει τη Δευτέρα για το Κισινάου, όπου η «γαλανόλευκη» την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Μολδαβία.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, του οποίου η τελευταία προπόνηση είναι σήμερα το πρωί στις 11:00, μετέχουν οι: Χαλκιάς, Τζόρβας, Σηφάκης, Βύντρα, Πατσατζόγλου, Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κυργιάκος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μάκος, Φωτάκης, Νίνης, Πλιάτσικας, Σαλπιγγίδης, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος, Γκέκας, Αμανατίδης και Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: