7 Σεπτεμβρίου 2009

Φτηνές δικαιολογίες Κετσπάγια για τον εξευτελισμό του Ολυμπιακού

Αδιάφορους χαρακτήρισε τους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσποάγια, μετά την κάκιστη εμφάνιση και την βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τον Εργοτέλη. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «...ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάνει ούτε στα φιλικά».

«Συμμετείχαμε και εμείς στην γιορτή του Εργοτέλη. Κάναμε δώρο τα τρία γκολ. Δεν παρουσιαστήκαμε με όρεξη, δείξαμε αδιαφορία και τα γκολ δε μας τα έβαλε ο Εργοτέλης αλλά εμείς. Όταν δίνεις την μπάλα στον αντίπαλο μπροστά στο τέρμα, λογικό είναι να σκοράρει. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι και έχουμε να πούμε πολλά. Είχαμε απουσίες και αρκετοί έπαιξαν σε θέσεις που δεν τις γνωρίζουν πολύ καλά αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χάνει ούτε στα φιλικά. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό που είπα πριν», ήταν τα λόγια του Τιμούρ Κετσπάγια.

Στην συνέχεια ο Γεωργιανός αναφέρθηκε στους Ντάρμπισιρ και Στολτίδη για τους οποίους είπε: «Ο Ντάρμπισαϊρ δείχνει εντάξει, του λείπουν αγώνες αλλά θα επιστρέψει σιγά-σιγά κανονικά. Ο Στολτίδης προπονείται μαζί μας καιρό αλλά και εκείνος έχει έλλειψη από παιχνίδια και θέλει χρόνο», ενώ ολοκληρώνοντας μίλησε για τους Μπράβο και Μαρέσκα που τραυματίστηκαν και για τους οποίους είπε: "Δεν ξέρω ακόμα και δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά».

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ήταν και ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Ο Άγγλος φορ παραδέχθηκε πως: «δεν ήταν το αποτέλεσμα που φανταζόμουν για την επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση. Ήμασταν πραγματικά κακοί και δεν είχαμε τρόπο να απειλήσουμε τον Εργοτέλη. Αμυντικά μας έλειπαν παίκτες και γι’ αυτό δεχτήκαμε εύκολα τα γκολ. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά γιατί ξεκινάνε δύσκολα ματς και πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο». Για τις αισθήσεις του μετά την επανεμφάνισή του ο Ντάρμπισιρ υπογράμμισε: «Δεν είχα καμία ενόχληση. Νομίζω ότι θα βοηθήσω άμεσα την ομάδα».

Καραγεωργίου: «Προβληματίζομαι στο πως θα προσγειώσω τους παίκτες μου»

Ο Νίκος Καραγεωργίου από την πλευρά του παρουσιάστηκε ήρεμος και εξέφρασε τον εξής προβληματισμό: «Δεν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό αλλά άλλη ομάδα. Ο αντίπαλός μας ξεκίνησε υποτονικά λόγω των πολλών απουσιών ενώ εμείς είχαμε ενθουσιασμό λόγω του νεαρού της ηλικίας και του εορτασμού των 80 χρόνων. Προβληματίζομαι πως θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα και δεν ξέρω πως θα προσγειώσω τους παίκτες μου μετά από αυτό το αποτέλεσμα». Όσον αφορά την επανεμφάνιση του Ογκουνσότο, ο Καραγεωργίου αναγνώρισε πως: «επέστρεψε στην ομάδα και θα βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: