19 Σεπτεμβρίου 2009

Υπό το βλέμμα του Ζίκο ο Ολυμπιακός φουλάρει για ΠΑΟΚ


Με τον Ζίκο να βρίσκεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη και να παρακολουθεί την προπόνηση της Παρασκευής, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Πανέτοιμος ο Γιάννης Παπαδόπουλος που συμπεριλήφθηκε από τον Μπάντοβιτς στην αποστολή για τη μάχη της Θεσσαλονίκης.

Ο Ζίκο, που αποφασίστηκε να ντεμπουτάρει στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (23/9), γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές του και στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το υπερεσιακό τεχνικό δίδυμο, Μπάντοβιτς και Νινιάδη.

Αμφότεροι γνωρίζουν καλά το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και προσέφεραν απλόχερα τις πληροφορίες τους στον Βραζιλιάνο τεχνικό, προσπαθώντας να συμβάλλουν στην ταχύτερη προσαρμογή του.

Τα θετικά μαντάτα έχουν να κάνουν με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο νεαρός χαφ που έχει αποθεραπευτεί πλήρως και λαμβάνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις, είναι πλέον καθ' όλα έτοιμος να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Αυτό θα γίνει την Κυριακή στην Τούμπα, καθώς ο Μπάντοβιτς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της αναμέτρησης.

Το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού όμως δεν θα μπορούσε να είναι άδειο. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται οι Μαρέσκα και Σοϊλέδης που συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία και ατομικό.

Ωστόσο, ο διεθνής έλληνας υπολογίζεται κανονικά για την Τούμπα. Ο Ντάρμπισιρ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Ζαϊρί ακολούθησε, λόγω ενός αιματώματος στο πέλμα, πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομικό.

Ο Γκαλέτι τέλος, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του με ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και είναι οι εξής:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο, Ζαϊρί, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: