2 Σεπτεμβρίου 2009

Aπό τον Ιανουάριο στην ΑΕΚ ο Ζόνας


Στο κενό έπεσαν τελικά οι προσπάθειες της ΑΕΚ να αποκτήσουν τον Ζόνας από την Γκρέμιο, καθώς η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά η «Ενωση» πιθανότατα θα κάνει δικό της τον παίκτη τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, παρότι η πρόταση της ελληνικής ομάδας, δηλαδή 3 εκ. ευρώ στην Γκρέμιο συν κάποιο ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταπώλησης, ήταν καλή για τους βραζιλιάνους, αποφάσισαν τελικά να μην παραχωρήσουν τον παίκτη. Ο λόγος ήταν πως τραυματίστηκε ο έτερος βασικός φορ της ομάδας, ο Μάξι Λόπεζ, και δεν υπήρχε χρόνος για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Πάντως, αυτή ήταν και η απάντηση που δόθηκε από την επίσημη ΑΕΚ για το 'ναυάγιο' της μεταγραφής του Ζόνας. 'Το Δ.Σ της Γκρέμιο αποφάσησε να μην δώσει τον παίκτη παρά την πολύ καλή πρόταση που υποβάλλαμε μαζί με τον όμιλο των επενδυτών, δηλαδή περίπου 3.000.000 ευρώ και 10& από μεταπώληση. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό αλλά ότι θα έμεναν χωρίς σέντερ φορ λόγω του τραυματισμού του Μάξι Λόπεζ.

Ο παίκτης θέλει σαν τρελός να έρθει και η συμφωνία είναι ότι μπορούμε να τον κλείσουμε από τώρα για να τον αποκτήσουμε τον Δεκέμβριο. Και τώρα προσήλωση στους στόχους μας...'

Πάντως, οι άνθρωποι της Γκρέμιο δεν έκλεισαν τις πόρτες στην ΑΕΚ και είναι ανοιχτοί σε 'ντιλ' για τον παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με την Ενωση να έχει τον πρώτο λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: