22 Σεπτεμβρίου 2009

Και Ζαϊρί και... Ζίκο

Πριν καλά καλά περάσει στην... ιστορία το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ομάδα του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι, κόντρα στην ΑΕΚ, την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις νίκες επί Άλκμααρ και ΠΑΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με άλλον αέρα να αντιμετωπίσουν την Ένωση.

Στα αγωνιστικά, ο Ζουάντ Ζαϊρί πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ ο Ντομί, που είχε λιγοστές ελπίδες να προλάβει, ακολούθησε μέρος της προπόνησης, αλλά αποκλείστηκε. Νοκ άουτ επίσης οι Γκαλέτι, Ντάρμπισαϊρ (ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο), Μαρέσκα και Σοϊλέδης (ακολούθησε μέρος της προπόνησης).

Στην «ερυθρόλευκη» αποστολή βρίσκονται οι Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Ντιόγο, Μήτρογλου, Ζαϊρί. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 7.μ.μ, στο Ρέντη.

Από εκεί και πέρα, ο Ζίκο, θα κάνει πιθανότατα το ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας στο πλευρό του τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη που «έτρεξαν» την ομάδα με απόλυτη επιτυχία, από τη στιγμή της απομάκρυνσης του Κετσπάγια. Ωστόσο, επειδή δεν έχουν φτάσει τα απαραίτητα χαρτιά του Βραζιλιάνου, ίσως να μην βρεθεί στο γήπεδο (όπως έγινε και εχθές στην Τούμπα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: