2 Σεπτεμβρίου 2009

Ικανοποίηση Μουν για ΠΑΟΚ και οι «μόνιμοι» τραυματίες

Εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι και ο Μπράις Μουν ήθελε να βάλει (έστω και προσωρινά) ένα τέλος στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.
Κάπως έτσι τουλάχιστον μπορούν να εξηγηθούν οι δηλώσεις του νοτιοαφρικάνου αμυντικού στο «Football365.co.za» σχετικά με τον δανεισμό του στον «Δικέφαλο». Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ικανοποίησή του και εκτίμησε ότι αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για την καριέρα του.

«Αποφάσισα να παίξω ως δανεικός σε άλλη ομάδα, ούτως ώστε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Είμαι ενθουσιασμός από αυτή την εξέλιξη. Θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο και θέλω να προσφέρω ότι περισσότερο μπορώ», είπε ο Μουν και σκιαγράφησε τον εαυτό του:

«Εκτιμώ ότι το αγωνιστικό στυλ του ΠΑΟΚ μου ταιριάζει, γι' αυτό και δέχθηκα να αγωνιστώ στην ομάδα, δεδομένου του ενδιαφέροντος του Φερνάντο Σάντος. Από εκεί και πέρα, αγωνίζομαι στην δεξιά πλευρά και μου αρέσει να βγαίνω στην επίθεση».

Ατομικό για Κονσεϊσάο, Γκαρσία, Βερόν

Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ μπορεί επισήμως να μην ασχολούνται με τις υποθέσεις των Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Πάμπλο Γκαρσία και Ρικάρντο Ματίας Βερόν, είναι σαφές όμως ότι η ομάδα ακολουθεί συγκεκριμένη τακτική.

Ενδεχομένως, μέρος αυτής, να είναι και το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθούν οι δύο πρώτοι, οι οποίοι λαμβάνονται ως τραυματίες.

Το βέβαιο είναι ότι και επί του συγκεκριμένου ζητήματος, θα δοθούν απαντήσεις από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου», είχε πει εξάλλου - σε συζήτηση που είχε με εκπροσώπους του Τύπου - ότι άπαντες θα πρέπει να επιδεικνύουν επαγγελματική συμπεριφορά και να προτάσσουν το συμφέρον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: