18 Σεπτεμβρίου 2009

Αδικη η εξέδρα με Γκαλίνοβιτς σύμφωνα με τον Καραγκούνη

Αντίθετος με την κίνηση της εξέδρας να αποδοκιμάσει τον συμπαίκτη του Μάριο Γκαλίνοβιτς, εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος υποστήριξε ακόμη ότι όλοι μέσα στην ομάδα είναι στεναχωρημένοι από την ήττα του Παναθηναϊκού από την Γαλατάσαραϊ.

«Όταν ο κόσμος γιουχάρει έναν παίκτη είναι σαν να γιουχάρουν όλη την ομάδα. Είναι άδικο αυτό που έγινε με τον Γκαλίνοβιτς. Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να αποδοκιμάζουν τους παίκτες. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό που έγινε με τον Γκαλίνοβιτς. Έχουμε στενοχωρηθεί όλοι» είπε ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

Με τη σειρά του, ο Στέργος Μαρίνος, που στάθηκε άτυχος στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, καθώς εμπλέκεται στο πρώτο γκολ της τουρκικής ομάδας, δήλωσε:

«Φάγαμε γρήγορα το πρώτο γκολ και αυτό μας στοίχισε. Στη συνέχεια κάναμε ευκαιρίες, αλλά ήμασταν άτυχοι. Εχουμε 5 ματς να κερδίσουμε ακόμα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον Αρη».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κατσουράνης, τόνισε:

«Μάς επηρέασε το πολύ γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε. Μετά το 0-2 ανοιχτήκαμε και η Γαλατά που είναι μια ποιοτική ομάδα βρήκε χώρους και σκόραρε ξανά».

Εξάλλου, ο Ματίας Μπιέρσμιρ, είπε:

«Είναι νωρίς ακόμη. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια και θέλουμε να περάσουμε. Δεχτήκαμε τρία γκολ και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι την Κυριακή θα είναι όλα διαφορετικά».




Δεν υπάρχουν σχόλια: