1 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Ζαγοράκης θα απαντήσει σε ερωτήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ


Μια καινοτομία θα περιλαμβάνει η συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, την επόμενη Τετάρτη (9/9), καθώς από την Τρίτη ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ερωτήσεων - προς τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου» - από τους φιλάθλους της ομάδας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις θα δοθούν δημόσια, ενώ η προθεσμία για την υποβολή ερωτήσεων εκπνέει την προσεχή Κυριακή.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ξεχωριστή κίνηση από τη πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει ότι «δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να απευθύνουν όλα τους τα ερωτήματα στον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη! Στείλτε όλα τα ερωτήματά σας για την ομάδα μέχρι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009 και διαβάστε στο www.paokfc.gr τις απαντήσεις του προέδρου, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009, αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Για την υποβολή της ερώτησης σας είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας τα οποία δεν θα δημοσιοποιηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: