24 Σεπτεμβρίου 2009

Τοροσίδης: «Δίκαιη η νίκη μας»

Τη σημασία της νίκης επί της Αλκμααρ, που άλλαξε την ψυχολογία και την εικόνα του Ολυμπιακού ανέδειξαν οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» μετά τη μεγάλη νίκη 2-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Βασίλης Τοροσίδης, τόνισε ότι η επικράτηση επί της «Ενωσης» ήταν δίκαιη.

«Κοιτάμε μπροστά και το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταποκριθούμε, να έχουμε δυνάμεις και αν δεν έχουμε να τις βρούμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν τυχεροί. Η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες. Σκοράραμε όμως και φτάσαμε και στο 2-0. Στη συνέχεια φυσιολογικό είναι πως η ΑΕΚ θα πίεζε. Η νίκη μας πάντως είναι δίκαιη. Η ψυχολογία μας άλλαξε μετά τη νίκη επί της Αλκμααρ. Μας έδωσε ώθηση για τη συνέχεια. Πλέον όλα τα παιδία έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία», τόνισε ο «Toro».

Οσο για το πανέμορφο δεύτερο γκολ που πέτυχε: «Απλά μου βγήκε η ντρίμπλα, κοίταξα το Σάχα, πλάσαρα και πέτυχα ένα όμορφο γκολ».

Ο διεθνής μέσος είναι σε εκπληκτική φόρμα το τελευταίο διάστημα και σχολίασε: «Η περίοδος είναι πολύ καλή για μένα. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, ενώ επέστρεψα με πολύ καλή ψυχολογία από τον τραυματισμό».

Από την πλευρά του, ο Ζαουάντ Ζαϊρί επεσήμανε: «Το ματς ήταν δύσκολο, ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά. Δεχθήκαμε πολλή πίεση από τα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Το πρώτο γκολ του Τοροσίδη μας βοήθησε πολύ. Με το δεύτερο γκολ απελευθερωθήκαμε και μπορέσαμε να κρατήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος
και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό.Ηταν πολύ σημαντικό το ματς με την Αλκμααρ γιατί με εκείνη τη νίκη άλλαξε η ψυχολογία μας. Μετά από αυτή τη νίκη βρήκαμε τη δύναμη, κυρίως ψυχολογικά, για να πάρουμε τις νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ».

Ο Ραούλ Μπράβο τόνισε: «Είναι μια μεγάλη νίκη, όμως είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για πρωτάθλημα. Εχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια, με πρώτο αυτό που ακολουθεί με τον Πανιώνιο».

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ δήλωσε: «Αποδείξαμε τι ομάδα είμαστε και δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει, όμως, να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε σωστά τα επόμενα παιχνίδια».

Τέλος, ο Ντουντού σχολίασε: «Ηταν μια σημαντική νίκη, αλλά υπάρχουν και άλλα παιχνίδια. Είμαστε κουρασμένοι και θέλουμε ένα διάστημα ξεκούρασης, όμως τώρα δεν υπάρχει χρόνος και γι’ αυτό πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: