5 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστρέφει και ο Τοροσίδης

Μετά τους Ντάρμπισαϊρ και Στολτίδη, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού επιστρέφει στις υποχρεώσεις της ομάδας, έπειτα από απουσία μεγάλου χρονικού διαστήματος.
Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος μπορεί να μην ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το φιλικό με τον Εργοτέλη, αλλά το Σάββατο το πρωί προπονήθηκε κανονικά και στο εξής θα βρίσκεται στην διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Το πρόγραμμα του Σαββάτου, από το οποίο απουσίαζαν οι διεθνείς, ήταν πρωινό (9:30). Οι Τοροσίδης και Ντάρμπισιρ ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Γ. Παπαδόπουλος ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας, δείχνοντας πως η πλήρης επανένταξή του στο ομαδικό πρόγραμμα δεν απέχει πολύ. Οσον αφορά στον Γκαλέτι, ο Aργεντινός ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου με προορισμό το Ηράκλειο, όπου την Κυριακή (19:00) θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο σε φιλικό αγώνα τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο των εορτασμών του κρητικού συλλόγου για τα 80 χρόνια ζωής του.

Στους παίκτες που υπολογίζονται για την αναμέτρηση, συγκαταλέγονται και οι Στολτίδης, Ντάρμπισαϊρ που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Aγγλος με την ερυθρόλευκη φανέλα ήταν στο φιλικό του Ιουλίου με την Μπόχουμ, ενώ ο ]Ιέρο» στο περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Πέραν των δύο ποδοσφαιριστών, ο Κετσπάγια έχει επιλέξει ακόμα 14 παίκτες, που είναι οι εξής: Ρ. Μπράβο, Λεονάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κόβατς, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Πάντος, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντουντού και Ρουγκάλας. Ο Ρουγκάλας είναι στόπερ και από την στιγμή που απουσιάζουν Μέλμπεργκ, Αβράαμ, Ζεβλάκοφ και Κυριάκος Παπαδόπουλος,

Δεν υπάρχουν σχόλια: