11 Σεπτεμβρίου 2009

Μπουρούσης: «Θέλουμε την πρώτη θέση»

Ο Γιάννης Μπουρούσης μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του συνέστησε συγκέντρωση και προσοχή στα παιχνίδια της Εθνικής που ακολουθούν στο Ευρωμπάσκετ ενώ τόνισε ότι στόχος είναι η κατάκτηση στην πρώτη θέση στο νέο όμιλο.

«Αυτό που κάνουμε από την πρώτη ημέρα του Ευρωμπάσκετ είναι να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά, προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας, θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο για να προχωρήσουμε στην συνέχεια στα χιαστί παιχνίδια» υποστήριξε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης στην προσωπική του ιστοσελίδα και συνέχισε: «Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για την αυριανή αναμέτρηση με τους Γερμανούς ο 26χρονος σέντερ, υποστήριξε: «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι δυνατός και θέλει προσοχή. Σε όλα τα παιχνίδια ως τώρα δείξαμε μεγάλη σοβαρότητα και αυτό θα πράξουμε και με τους Γερμανούς».

Αναφορικά με την δική του απόδοση που κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα σχολίασε: «Αυτό που κάνω κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την Εθνική ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Αυτό κάνει κάθε συμπαίκτης μου, γιατί πάνω απ' όλα είναι η ομάδα».

Τέλος, για την συμπαράσταση των φιλάθλων, επισήμανε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας στηρίζει και ευελπιστούμε όσο προχωράμε να φέρουμε ακόμη πιο πολύ κόσμο στην Πολωνία!».


Δεν υπάρχουν σχόλια: