27 Σεπτεμβρίου 2009

Ικανοποίηση στον Αρη για το αποτέλεσμα, παράπονα από τη διαιτησία

Ο Λόκο Αμπρέου έλυσε τον γόρδιο δεσμό και χάρισε στον Αρη μια σπουδαία νίκη, αλλά οι επιτελείς των «κίτρινων» ήταν έξαλλοι με την διαιτησία του Τριτσώνη. «Δεν μπορεί να εμπαίζετε έτσι ο κόσμος», είπε ο Γιάννης Κόντης. «Είναι το τέταρτο πέναλτι που δεν μας δίνεται», σημείωσε ο Ιομάρ Μαζίνιο. «Νιώθω χαρούμενος γιατί κάναμε αυτό που έπρεπε», σημείωσε ο Αμπρέου.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ουσιαστικά έδειξε την κλάση του στο τέλος, σημειώνοντας το γκολ. «Νιώθω χαρούμενος γιατί κερδίσαμε μέσα στην έδρα μας κι έχουμε πει ότι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας.

»Χρειαζόμαστε νοοτροπία νικητή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Σημαντικότερο για έναν επιθετικό είναι να βρίσκεται στις φάσεις και μετά το γκολ έρχεται. Τελικώς, ήρθε το γκολ στο παιχνίδι, σε σημείο που είχε αρχίσει να γίνεται πολύ περίπλοκο. Το αφιερώνω στους οπαδούς μας που ήταν πραγματικά υπέροχοι», είπε.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο υποστήριξε ότι βάσει της τακτικής των δύο ομάδων, θα ήταν άδικο αν δεν κέρδιζε ο Αρης.

«Εγινε ένα καλό παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Η Ξάνθη ήρθε με μια εντελώς αμυντική νοοτροπία και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ρήγματα σε αυτό το αμυντικό μπλοκ.

»Για αυτό η ομάδα μου προσπάθησε να παίξει από τα πλάγια για να διασπάσει την άμυνα. Δεν θα ήταν δίκαιο ένα αποτέλεσμα 0-0 και ευτυχώς στο 90' ήρθε το ρήγμα, βάλαμε το γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι», είπε και ρωτήθηκε για την διαιτησία.

«Ισως άλλα τέσσερα πέναλτι δεν μας δόθηκαν σήμερα. Προσπαθούμε, αλλά δεν παίρνουμε τα σφυρίγματα που πρέπει. Δεν είναι φυσιολογικό σε δύο πέναλτι που φαίνονται ξεκάθαρα να μην σφυρίζεται ούτε το ένα».

Ερωτηθείς για τον Σεμπάστιαν Αμπρέου, υποστήριξε ότι «ο Αμπρέου ήρθε εδώ για να κάνει την διαφορά στην ομάδα. Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής. Αυτή η εβδομάδα ήταν διαφορετική για τον ίδιο.

»Δούλεψε σκληρά και σημείωσε 5 γκολ σε δύο οικογενειακά διπλό. Δεν το είχε κλάνει στις άλλες προπονήσεις. Γενικά δουλέψαμε πολύ καλά και το γκολ ήρθε ως επιβράβευση για τη δουλειά που έκανε στις προπονήσεις».

Φανερά εκνευρισμένος από την αντιμετώπιση που είχε ο Αρης από τη διαιτησία, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης, ζήτησε να σταματήσουν κάποιοι να εμπαίζουν τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: