21 Σεπτεμβρίου 2009

Στολτίδης: «Ευχαριστώ τους Μπάντοβιτς και Νινιάδη»!


Στην καταλυτική παρουσία του νέου τεχνικού διδύμου του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, απέδωσε τις σπουδαίες νίκες της ομάδας, τόσο με την Άλκμααρ όσο και χθες (20/9) με τον ΠΑΟΚ, ο Ιεροκλής Στολτίδης.

«Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό δίδυμο του Ολυμπιακού, τους κ.κ. Μπάντοβιτς και Νινιάδη, για τι στο μικρό διάστημα της παρουσίας τους στον πάγκο, μας πέρασαν τρομερή αυτοπεποίθηση, τόσο στο ματς με την Άλκμααρ, όσο και σήμερα με τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία τους ήταν καταλυτική», τόνισε ο έμπειρος μέσος των «ερυθρολεύκων».

Για το ματς της Τούμπας και τη μεγάλη νίκη των Πειραιωτών, υπογράμμισε: «Είχαμε μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα σήμερα. Η νίκη με την Άλκμααρ μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση που δεν την είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν παίζουμε φοβισμένα με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Σήμερα η ομάδα λειτούργησε συνολικά καλά. Με την Άλκμααρ παίξαμε καλά τακτικά. Σήμερα αλλάξαμε αρκετές φορές την μπάλα και βγήκαμε πολλές φορές μπροστά. Η ομάδα είχε βάθος. Τα παιδιά που έπαιξαν δεν άφησαν να φανούν τα κενά των απόντων
».

Για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού τις επόμενες εβδομάδες, σχολίασε: «Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη. Θέλει πολύ προσοχή στη ζωή των ποδοσφαιριστών. Έχουμε μπροστά μας ένα 20ημερο που είναι η μισή χρονιά».

Όσον αφορά στον ίδιο, είπε: «Σήμερα ένιωσα καλά. Μόνο προς το τέλος κουράστηκα και βγήκα. Είμαι σε καλή κατάσταση και το μόνο που μου λείπει είναι παιχνίδια. Ελπίζω με τον καιρό να τα πάρω και σύντομα να βρεθώ στην παλιά μου αγωνιστική κατάστασή».

Από την πλευρά του, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στην Τούμπα, Βασίλης Τοροσίδης, δήλωσε: «Είναι μία νίκη πολύ σημαντική για την ψυχολογία μας. Δεν ξέραμε και δεν μας ενδιέφερε το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού. Από εδώ και πέρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο και κοιτάζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: