18 Σεπτεμβρίου 2009

Μπάγεβιτς: «Πολύ δυνατή για μας η Έβερτον»

Εμφανώς προβληματισμένος από την απόδοση της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τη συντριβή από την Έβερτον, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να διδαχτεί από τον αγώνα αυτό και να κοιτάξει μπροστά.


«Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε και ξέραμε πού είναι δυνατή η Έβερτον. Είχαμε δουλέψει στις στημένες φάσεις, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ. Είχαμε και την ατυχία με τον Άλβες που τραυματίστηκε. Είχαμε δύο παίκτες που ήταν καινούριοι στην ομάδα για την άμυνα, αλλά δεν τους κατηγορώ. Ίσως ήταν λάθος δικό μου να χρησιμοποιήσω τον Λεονάρντο. Μετά το 2-0 το ματς ήταν πολύ δύσκολο για μας. Η Έβερτον έπαιξε πολύ καλά. Στο τρίτο γκολ τελείωσαν όλα, ενώ είχαμε και τον τραυματισμό του Ενσαλίβα και έπειτα ήρθε η αποβολή του Αραούχο. Το 4-0 είναι βαρύ σκορ για μας. Η Έβερτον ήταν πάρα πολύ δυνατή για μας σήμερα. Δεν είχαμε βοήθεια μπροστά και κοιτάξαμε να παίξουμε μόνο άμυνα. Είναι διαφορετικό να παίζεις από την Ελλάδα στην Ευρώπη. Ο ρυθμός είναι πολύ πιο γρήγορος κι αυτό φάνηκε», τόνισε.

Ο 61χρονος τεχνικός συμπλήρωσε: «Αν δούμε το παιχνίδι όπως πρέπει να το δούμε, μπορεί στο τέλος να μας βγει και σε καλό. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είναι δύσκολο, αλλά δεν έχουμε άλλη λύση. Θα δούμε το παιχνίδι ξανά, τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

Όσο για τους τραυματισμούς των Ταμαντανί Ενσαλίβα και Ζεράλντο Άλβες (υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστών), είπε: «Ο Ενσαλίβα έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, ενώ το πρόβλημα του Άλβες είναι σοβαρό και δεν ξέρω για πόσο καιρό θα απουσιάσει από τα γήπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: