20 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΕΚ «πέταξε» δύο βαθμούς στα Γιαννινα

Σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ κρατούσε «σφιχτά» στα χέρια της αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε να παίζει με 10 από το 80' λόγω της ανόητης αποβολής του Ντιμπαλά, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με τον Νέμεθ, έχασε κι άλλες ευκαιρίες να «κλειδώσει» το ματς, πλήρωσε και πάλι όμως την ολιγωρία της στα μετόπισθεν και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στο κέντρο της άμυνας.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε τελικά τους τρεις βαθμούς παίζοντας και με παίκτη παραπάνω, ο Κοντουγουλίδης έδωσε το βαθμό στην ομάδα του, εκμεταλλευόμενος το λάθος στην κεφαλιά του Αρτσε, που έφερε τη μπάλα στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του, εκεί που καιροφυλακτούσε ο επιθετικός του ΠΑΣ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-2

Μολονότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και παρά το ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 58', ο Εργοτέλης κατάφερε μέσα σε ένα 7λεπτο να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα και να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Λεβαδειακός, με σκόρερ τον Μπάρκογλου, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά οι παίκτες του Καραγεωργίου, που ρίσκαρε από το 0-2 και μετά, πάτησαν γκάζι και αφού μείωσαν με τον Χίμπλινγκερ στο 68', τελικά ισοφάρισαν στο 75' με τον Μπούντιμιρ να διαμορφώνει το τελικό 2-2.


Δεν υπάρχουν σχόλια: