30 Σεπτεμβρίου 2009

Στο ματς με τη Σταντάρ στρέφουν την προσοχή τους οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στάθηκε στο χρονικό σημείο που δέχτηκαν το πρώτο γκολ ο Ολυμπιακός στο «Emirates», που ήταν καταλυτικό στην έκβαση της αναμέτρησης με την Αρσεναλ.

«Σίγουρα γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τις δυνατότητες της Αρσεναλ και παλέψαμε με όλες τις δυνάμεις μας. Είχαμε προβλήματα στην κατοχή της μπάλας, ενώ δεχτήκαμε το γκολ σε κρίσιμο σημείο. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια καθώς είναι δύσκολη».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κόπωση για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ στο 78' ο αμυντικός των Πειραιωτών υπογράμμισε:

«Σίγουρα υπάρχει κούραση γιατί παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε όμως επαγγελματίες και πρέπει να παίζουμε καλά και στα δύσκολα. Ήμασταν πάντως και τυχεροί γιατί θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ σε άλλες φάσεις. Το σημείο που φάγαμε το γκολ ήταν κρίσιμο γιατί ο χρόνος κυλούσε υπέρ μας και θα μπορούσαμε σε κάποια αντεπίθεση να δεχτούμε κάποιο γκολ.

» Είχαμε πάθος και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Το επόμενο παιχνίδι στο Champions League είναι κρίσιμο και τώρα θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Ο Ραούλ Μπράβο, από την μεριά του, επεσήμανε:

«Προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε γκολ από την Αρσεναλ, αλλά δεν τα καταφέραμε και χάσαμε. Ωστόσο, το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου μας κρατά στο κόλπο της πρόκρισης. Το ματς με τη Σταντάρ είναι πολύ σημαντικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: