28 Σεπτεμβρίου 2009

Τα «χειρουργεία», η απορία για τον Ολυμπιακό και πολλά άλλα από τον Νικόλα Πατέρα

Στο γεγονός για άλλη μια φορά πως περιμένει από τον Παναθηναϊκό να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA 103,3» ο Νικόλας Πατέρας. Επίσης, ο πρόεδρος των πρασίνων αναφορικά με τις μεταγραφές της ομάδας είπε πως είναι νωρίς να κριθούν.

Για το θέμα του Σαλπιγγίδη τόνισε οτι «τον θέλουμε αλλά όνειρο του είναι η Ευρώπη», ενώ για τη διαιτησία είπε οτι είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι. Οσον αφορά στον Τεν Κάτε σημείωσε οτι «φέτος αρχίζει να δείχνει το έργο του», ενώ τόνισε οτι δεν θα ήθελε στον Παναθηναϊκό κάποιον παίκτη από το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας «εξαιρετικό» το υλικό της ομάδας.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα των δηλώσεων Πατέρα:

«Σαν διοίκηση είμαστε ικανοποιημένοι από το 5x5, αλλά όπως είδαμε και χτες (σ.σ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης και περιμένουμε να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν είναι και το πιο κατάλληλο για κρίσεις γιατί και οι δυο ομάδες παίζουν για το αποτέλεσμα και υπάρχει άγχος σε παίκτες και προπονητές. Πιστεύω οτι έχουμε περιθώρια βελτίωσης, έχουμε εξαιρετικό ρόστερ και πιστεύω σύντομα θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο» είπε αρχικά ο Πατέρας.

«Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία κρίσης των μεταγραφών, οι παίκτες που πήραμε θα κριθούν μετά από τρεις μήνες. Είναι νωρίς ακόμα για εκτιμήσεις, δεν έχω παράπονα από κανέναν, ούτε από τον Καντέ. Ολοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν έχουν ελεγχθεί από το τμήμα σκάουτινγκ, τον κύριο Αντωνίου και τον κύριο Τεν Κάτε. Δεν υπήρχε βιασύνη όπως πέρυσι, φέτος έγιναν προγραμματισμένα τα πράγματα» είπε για τις μεταγραφές.

Για το γεγονός πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι δυσαρεστημένοι από το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα, είπε: «Αν οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν παράπονα, τι να πουν και του Ολυμπιακού; Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει ενότητα, ηρεμία και σταθερότητα στη διοίκηση».

Για τη διαιτησία και για το γεγονός οτι το πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό, τόνισε: «Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να πάνε καλά, γιατί οι φίλαθλοι θα βαρεθούν να βλέπουν μια κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Εγώ δεν ξέρω τίποτα για παιχνίδια που παίζονται εκτός αγωνιστικού χώρου. Εγιναν κάποιες αλλαγές το καλοκαίρι και μέσα από τις αλλαγές αυτές πιστεύω πως το ποδόσφαιρο μας θα είναι πιο καθαρό και θα παίζεται μες στους αγωνιστικούς χώρους. Εχουμε κάποια παράπονα από τη διαιτησία, όπως έχουν και οι άλλοι, αλλά οι σφαγές και τα χειρουργεία έχουν σταματήσει. Αν κάποιος διαιτητής είναι βλάκας και τα ξαναρχίσει θα πρέπει η ΚΕΔ και η ΕΠΟ να τον σταματήσουν και να πάει σπίτι του».

Για το θέμα του Σαλπιγγίδη, τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να υπογράψει, δημοκρατία έχουμε. Κάναμε στον παίκτη μια πρόταση, είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του, αλλά ο ίδιος μου είπε προσωπικά οτι θέλει να περιμένει μήπως έχει καμιά πρόταση από την Ευρώπη, καθώς είναι όνειρο κάθε παίκτη. Θα περιμένουμε λίγο ακόμα. Τον θέλουμε και είναι τιμή του αλλά και τιμή μας να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΑΛΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΙΑΡΕΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΣΙΡΚΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΟΥ!!