6 Σεπτεμβρίου 2009

Ρεχάγκελ: «Στόχος πλέον η δεύτερη θέση»


Ρεαλιστής ως προς τον στόχο που έχει πλέον η Εθνική μας ομάδα μετά την ήττα από την Ελβετία (0-2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ο Ότο Ρεχάγκελ. Λακωνικός όπως πάντα ο Γερμανός τεχνικός τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως: «Η κατάσταση έχει ως εξής… είμαστε δεύτεροι στον όμιλο. Στόχος μας από δω και πέρα είναι να καταλάβουμε τη δεύτερη θέση».

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο 40’ με την κόκκινη κάρτα του Βύντρα που μας άφησε με δέκα παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο σε τέτοιου είδους αγώνα να νικήσεις τον αντίπαλο όταν αγωνίζεσαι με δέκα παίκτες και αυτός με έντεκα», για να καταλήξει αναφερόμενος στο επόμενο παιχνίδι στην Μολδαβία: «Πλέον το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε εκεί και να νικήσουμε».

Πιλάβιος: «Δεν χάθηκε τίποτα»

Το έναυσμα για την αντεπίθεση ώστε να «σφραγιστεί» η δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά και για να διατηρηθούν οι ελπίδες πρωτιάς για την Εθνική ομάδα, έδωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

«Η Εθνική ομάδα πήγε πολύ καλά κατά τη γνώμη μου. Έχουμε τρία ακόμα παιχνίδια, τρία ματς και με τρεις νίκες μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Με δύο νίκες είμαστε σίγουρα δεύτεροι. Δεν χάθηκε τίποτα ακόμα, ελπίζουμε να δικαιωθούμε».

Σε ερώτηση που του έγινε για την αποβολή του Λουκά Βύντρα απ’ τον Φρανκ Ντε Μπλέκερε επισήμανε: «Δεν το είδα σε ριπλέι, αλλά το είδα πολύ καλά την ώρα του αγώνα. Τι να πω, για κάτι που είδε όλος ο κόσμος; Ήταν πολύ καθοριστική φάση. Μίλησα με τον διαιτητή. Ο καθένας υπεραμύνεται των αποφάσεών του. Πρέπει να συνεχίσουμε και να νικήσουμε την Τετάρτη τη Μολδαβία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: