3 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ: Χάλασε του Ζόνας

Χάλασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η μετεγγραφή του Ζόνας στην ΑΕΚ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γκρέμιο συνεδρίασε και αποφάσισε να απορρίψει τη βελτιωμένη πρόταση της “Ένωσης” για την αγορά του Βραζιλιάνου επιθετικού.
Οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου του Πόρτο Αλέγκρε έκριναν ότι στην παρούσα φάση μία πιθανή πώληση του παίκτη θα δημιουργήσει κενό που δεν θα μπορεί να καλυφθεί εύκολα, αφού και ο Μάξι Λόπες είναι τραυματίας.
Ο πρόεδρος της Γκρέμιο ενημέρωσε τον πληρεξούσιο του Νίκου Θανόπουλου, Δημήτρη Τζάλα, ότι η πρόταση ναι μεν ικανοποιεί το σύλλογο, αλλά οι δυσκολίες που προαναφέραμε (και με δεδομένο ότι το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα είναι στα μισά του) καθιστούν αδύνατη την πώλησή του. Η τελευταία προσφορά της ΑΕΚ έφτανε τα 3 εκατομμύρια ευρώ, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 10%.

Αυτό σημαίνει ότι οι μετεγγραφές της ΑΕΚ τελείωσαν για το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τον βραζιλιάνικο σύλλογο για να κλείσει η “Ένωση” τον ποδοσφαιριστή για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Από πλευράς Γκρέμιο είναι σχεδόν βέβαιο ότι ίδια πρόταση για το χειμώνα θα γίνει άμεσα αποδεκτή. Το μπαλάκι λοιπόν είναι στην πλευρά της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από την ΠΑΕ, και ο “δικέφαλος” μοιάζει θετικός στο ενδεχόμενο να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά δεν αποκλείεται να ζητήσει κάποια οικονομική υποχώρηση από πλευράς Βραζιλιάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: