15 Σεπτεμβρίου 2009

Στοίχημα 15/9: Δυάδα Τσάμπιονς Ληγκ

Αργήσαμε λίγο σήμερα, αλλά θέλαμε να τσεκάρουμε την τάση του πονταρίσματος στο Τσάμπιονς Ληγκ που γενικώς δεν άλλαξε δραματικά αυτό που είχαμε κατά νου να ποντάρουμε. Επιλέγουμε Μπάγιερν και όχι Μάντσεστερ στο διπλό, γιατί θεωρούμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο απόγευμα για τους Άγγλους. Διπλό μπορεί να έρθει στο αλλά θα... φτύσουν αίμα για να το πετύχουν οι παίκτες της Μάντσεστερ.
Εξίσου επικίνδυνο "σημάδι" είναι και η μεγάλη... αισιοδοξία διαφόρων "ειδικών" του Στοιχήματος στις εφημερίδες και το Ίντερνετ για το διπλό, αφού αποτελεί σχεδόν κανόνα πως όταν όλοι αυτοί αισιοδοξούν το σημείο έρχεται ανάποδα!
Δεύτερη επιλογή μας (με ρίσκο) το Ο 2.5 της Βόλφσμπουργκ, μιας ομάδας που σκοράρει εύκολα αλλά δέχεται αστεία γκολ, σε μια αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ που μπορεί να έχουμε μέχρι και διπλό! Σήμερα θα ποντάρουμε τη δυάδα 100 μονάδες:

ΜΑΚΑΜΠΙ - ΜΠΑΓΙΕΡΝ 2 (1,50)
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΣΣΚΑ Ο 2,5 (1,85)
ΑΠΟΔΟΣΗ 2.8 Χ 100 μονάδες

Από τα υπόλοιπα κλειστό το παιχνίδι στο Βελοντρόμ, με την Μαρσέιγ να έχει τον πρώτο λόγο μεν, αλλά η Μίλαν αν και βρίσκετε σε πολύ κακή κατάσταση θα το παλέψει.
Το μεγάλό ερώτημα είναι αναφορικά με το πως θα εμφανιστεί η Γιουβέντους , που βρίσκετε μεν σε μια περίοδο νικών αλλά δείχνει και κουρασμένη.

Betfair:Το Κορυφαίο Ανταλλακτήριο- €50 Bonus
Ladbrokes: Μέχρι €200 Bonus!
Bwin: €100 με την πρώτη εγγραφή!
Betsson: Μέχρι € 150 Bonus!
888sport: €70 δωρεάν Στοίχημα
Victor Chandler: Bonus €50

Gif Banners Gif Banners

Δεν υπάρχουν σχόλια: