24 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Serie B: Cesena - Reggina

Η Cesena (4,20 ο άσος στο ανταλλακτήριο της Betfair) επέστρεψε στη Serie B, μετά από ένα χρόνο απουσίας, παρότι ταλαιπωρήθηκε από οικονομικά προβλήματα. Ο προπονητής της επιτυχίας Pierpaolo Bisolo παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας, ενώ αποκτήθηκαν κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές όπως ο γκολκίπερ Antonioli (Bologna)και ο φορ Bucchi (Napoli). Σε 5 φιλικά προετοιμασίας, κόντρα σε πιο αδύναμες ομάδες, πέτυχε ισάριθμες νίκες. Στο κύπελλο απέκλεισε στα πέναλτι την Ternana, ενώ αποκλείστηκε από την Atalanta. Θα λείψουν ο τιμωρημένος Βραζιλιάνος οργανωτής Do Prado, ο τραυματίας έμπειρος φορ Bucchi, ο βασικός μέσος πέρσι Segarelli, οι ημιβασικοί μέσοι Ceccarelli, Bonura και ο επιθετικός Chiavarini.

Η Reggina (2,26 το διπλό) δεν κατάφερε πέρσι να παραμείνει στη Serie A και μετά από χρόνια επέστρεψε στη δεύτερη κατηγορία. Η διοίκηση προχώρησε στην πρόσληψη του έμπειρου Walter Novelino στην τεχνική ηγεσία, με στόχο την άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Έχασε 4-5 βασικούς πέρσι, όπως οι Corradi, Baretto, Halfredson, Cozza και Cirillo, ωστόσο πήρε παίκτες για να τους αντικαταστήσει. Στην επίθεση ήρθε ο Emiliano Bonazzolli (Fiorentina-Sampdoria), στη μεσαία γραμμή ο έμπειρος Volpi (Bologna) και ο Pagano (Rimini), ενώ στην άμυνα ο δεξιός μπακ Buscè (Empoli). Στα φιλικά ικανοποίησε, ενώ στο κύπελλο απέκλεισε Arezzo και Brescia.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Cesena: Antonioli, Teodorani; Biasi, Cusaro, Erba, Lauro, Petras, Volta; Castiglia, De Feudis, Giunchi, Piangerelli, Pedrelli, Righini, Schelotto; Djuric, Gavoci, Giaccherini, Sinigaglia.

Reggina: Cassano, Marino; Buscè, Camilleri, Capelli, Cascione, Lanzaro, Rizzato, Valdez; Barillà, Carmona, Missiroli, Pagano, Volpi; Bonazzoli, N. Viola, Brienza, Joelson, A. Viola.

Δεν υπάρχουν σχόλια: