29 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Primera Division: Αυλαία στο Bernabeu

Ξεκινάει απόψε και το ισπανικό πρωτάθλημα με δύο αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία της Primera Division. Αρχή γίνεται στο Santiago Bernabeu, με τη Real Madrid να υποδέχεται την Deportivo La Coruna, ενώ αργότερα η Zaragoza αντιμετωπίζει την Tenerife.

Real Madrid - Deportivo La Coruna

Η Real Madrid (φαβορί στο 1,26) θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα το πρωτάθλημα, ικανοποιώντας το κοινό της που θα βρεθεί απόψε στις κερκίδες του Santiago Bernabeu. Ο Manuel Pellegrini αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, καθώς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Pepe και τον τραυματία Sergio Ramos. Εκτός πλάνων οι Torres και Van der Vaart.

Η Depor (15,00 το διπλό) έχει δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα, ωστόσο θα πάει να κάνει τα παιχνίδι της μήπως και πάρει κάτι από το ματς. Εκτός αποστολής οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Adrián López, Lassad και ο μέσος Antonio Tomás λόγω τραυματισμού, ενώ δεν ταξίδεψαν επίσης οι Bodipo, Piscu και Taborda.

Zaragoza - Tenerife

Ντέρμπι νεοφώτιστων στο Romareda. Η Zaragoza (1,99 ο άσος στην Betfair) μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια κι ενισχύθηκε για να παραμείνει εκεί. Για το σημερινό παιχνίδι, ο Marcelino δεν υπολογίζει τον πρώτο σκόρερ πέρσι Ewerthon λόγω τιμωρίας, ενώ τραυματίες είναι ο φορ Braulio και ο ακραίος μπακ Paredes.

Η Tenerife (4,50 για διπλό) επέστρεψε στην Primera Division μετά από 8 χρόνια και στην πρεμιέρα παίζει με έναν αντίπαλο γνώριμο από πέρσι. Απών ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Dinei, στον πάγκο ο Alfaro, ο δανεισμός του οποίου από τη Sevilla ανανεώθηκε μεσοβδόμαδα.



Click Here

Δεν υπάρχουν σχόλια: