5 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: Slavia Prague - Sheriff


Το 0-0 του πρώτου αγώνα για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League ανάμεσα σε Slavia Prague και FC Sheriff, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κακά τα ψέματα, η Slavia Prague έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το εισιτήριο για τα play off της διοργάνωσης. Αν και το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Μολδαβία είναι ένα «πονηρό» σκορ, οι Τσέχοι είναι σαφώς πιο έμπειροι από την αντίπαλό τους. Επιπλέον, η ομάδα του Pavel Rehak έχει και περισσότερα αστέρια στο ρόστερ της από το άγνωστο συγκρότημα της Μολδαβίας. Tijani Belaid, Tomáš Pekhart, Martin Vaniak (ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου) και David Hubáček είναι ονόματα που δεν τα βρίσκεις στην FC Sheriff.

Οι απουσίες των Deniss Romanovs, Vladimír Šmicer, Josef Kaufman, Tomáš Pekhart και Matej Krajčík αποδείχθηκαν καταλυτικές για την εμφάνιση του πρώτου αγώνα, ωστόσο το 0-0 κρίνεται ως θετικό αποτέλεσμα και δίνει στους Τσέχους το προβάδισμα για την πρόκριση (στο 1.25 για Πρόκριση η Sparta Prague).

Με την τύχη τους θα πρέπει να τα βάζουν οι άνθρωποι της FC Sheriff. Στο πρώτο ματς έχασαν μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσουν πλεονέκτημα για την πρόκριση, καθώς οι Constantin Arbanas και Andrei Corneencov αντί για δίχτυα, σημάδεψαν τα δοκάρια των Τσέχων! Πλέον, οι παίκτες του Leonid Koutchouk θα πρέπει είτε να κερδίσουν (στο 9.80 το διπλό στο ανταλλακτήριο της Betfair) είτε να πάρουν ισοπαλία με σκορ στην Πράγα. Κάτι που συνέβη στον προηγούμενο γύρο, όταν και απέκλεισαν με δύο νίκες, αμφότερες 1-0, την FC International Turku από τη Φινλανδία.

Διαιτητής της αναμέτρησης στο Eden της Πράγας θα είναι ο Ιταλός Gianluca Rocchi.

Δεν υπάρχουν σχόλια: