19 Αυγούστου 2009

Στοίχημα ποδόσφαιρο Champions League: Salzburg - Maccabi Haifa

Η Red Bull Salzburg (1,80 για νίκη στο ανταλλακτήριο της Betfair) κατάφερε στην προηγούμενη φάση να κερδίσει μέσα στο Zagreb να κερδίσει την Dinamo με 2-1, πραγματοποιώντας μία από τις μίνι-εκπλήξεις της συγκεκριμένης φάσης. Οι «ταύροι» έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής σε όλα τα επίσημά παιχνίδια τους, ενώ στο Champions League είναι αήττητοι με μόλις δύο τέρματα παθητικό. Το Σάββατο στο κύπελλο η Salzburg κέρδισε με 7-1 την ερασιτεχνική Steyr, προφυλάσσοντας όλα τα αστέρια της. Ο τεχνικός Huub Stevens θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου οργανωτή της άμυνας, Ibrahim Sekagya, ενώ τραυματίας είναι ο μέσος René Aufhauser.

Η Maccabi Haifa (2,30 για πρόκριση στους ομίλους) έκανε την ανατροπή της χρονιάς για να βρεθεί στα play-off του Champions League. Από το 0-3 με το οποίο έχανε από τους Καζάκους της Aktobe, κέρδισε με 4-3 για να βρεθεί προ της εισόδου στους ομίλους της διοργάνωσης. Το αρνητικό για τους Ισραηλινούς είναι πως το πρωτάθλημα της χώρας ξεκινά μόλις αυτό το Σαββατοκύριακο και σε αυτό το σημείο υστερούν σε σχέση με τη Salzburg, η οποία έχει ρυθμό από τα μέσα Ιουλίου. Ο τεχνικός Elisha Levy δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Πορτογάλο αμυντικό Jorge Teixeira.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ρώσος Juri Baskakov.

Πιθανές συνθέσεις:
Salzburg: Gustafsson - Schwegler, Schiemer/Opdam, Dudic, Ulmer - Augustinussen - Tchoyi, Zickler, Leitgeb, Svento - Janko
Maccabi Haifa: Davidovitch - Mshumar, Keinan, Maimon, Masilela - Gdir, Kolma, Kial, Refaelov - Davlishvili, Katan

Click Here

Δεν υπάρχουν σχόλια: