27 Αυγούστου 2009

Στην Κορίνθιανς ο Μάτος

Θέμα χρόνου είναι όπως φαίνεται η μετακίνηση του Μαρσέλο Μάτος από τον Παναθηναϊκό στην Κορίνθιανς.
Στην ιστοσελίδα της βραζιλιάνικης ομάδας, άλλωστε, ανακοινώθηκε η συμφωνία και τονίζεται πως απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για να επιστρέψει στην Βραζιλία ο αμυντικός χαφ των «πράσινων».

Ο Μάτος αναζητούσε εδώ και καιρό ομάδα, καθώς ο Χενκ Τεν Κάτε δεν του δίνει αρκετό χρονο συμμετοχής. Η Κορίνθιανς εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του και τελικά φαίνεται πως θα καταφέρει να τον κάνει δικό της.

Ο παίκτης, πάντως, θέλει πολύ να επιστρέψει στην πατρίδα του και ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι να ανάψει το «πράσινο φως» ο Παναθηναϊκός.

Στην Κορίνθιανς θεωρούν, ωστόσο, δεδομένη τη μεταγραφή με την μορφή δανεισμού, για αυτό και ανέβασαν σχετική είδηση στην ιστοσελίδα τους.

Δηλώσεις για το θέμα σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του έκανε και ο Μάτος, που δήλωσε επίσης σίγουρος για την θετική έκβαση της υπόθεσης:

«Νομίζω πως όλα θα τελειώσουν την Πέμπτη. Μένει μόνο να υπογράψω ορισμένα έγγραφα. Θα είναι εύκολο να εγκλιματιστώ γρηγορότερα στην Κορίνθιανς γιατί γνωρίζω πολλά για την ομάδα.

»Θέλω να επιστρέψω και από την μετακίνησή μου αυτή θα μείνουμε όλοι ικανοποιημένοι. Αφού υπογράψω θα έρθω στη Βραζιλία την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: