31 Αυγούστου 2009

Από τώρα στον ΠΑΟ ο Μαρίνος!


Με την απόκτηση του Στέργου Μαρίνου ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Παναθηναϊκός. Ο νεαρός δεξιός μπακ-χαφ του Ατρομήτου είχε συμφωνήσει αρχικά να ενταχθεί τον Ιανουάριο, όταν θα έμενε ελεύθερος, στο «τριφύλλι». Ωστόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ομάδα του Περιστερίου έπεισαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να κινηθούν για την άμεση απόκτησή του. Αρχικά προτάθηκε στον Σίλβα Κλέιτον να δοθεί δανεικός σαν αντάλλαγμα στον Ατρόμητο, αλλά μετά την απροθυμία του παίκτη, στην ομάδα των δυτικών προαστίων θα δοθούν χρήματα.

Η έλευση του Στέργου Μαρίνου, που πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας και υπέγραψε, σήμανε και τον ταυτόχρονο δανεισμό του Μπράις Μουν στον ΠΑΟΚ. Ο Νοτιοαφρικανός μπακ-χαφ δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στο Δικέφαλο του Βορρά. Ο Παναθηναϊκός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις, αφού δύσκολα θα αποκτήσει ελεύθερο παίκτη.

Του (ξ)έμειναν τέσσερις

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει ο Βαγγέλης Μάντζιος. Παρότι o Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Κιέβο, ο 26χρονος επιθετικός κωλλυσιέργησε (διαβάζοντας τα συμβόλαια και τους όρους), με αποτέλεσμα να μην προλάβει τα χρονικά περιθώρια και να παραμέινει στο «τριφύλλι», όπου μέχρι στιγμής δεν υπολογίζεται. Υπενθυμίζεται πως προ ημερών υπήρχε συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη Χερέθ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Μάντζιος δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση του ισπανικού συλλόγου.

Στην ομάδα θα παραμείνει και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, αφού δεν ήρθε κάποια πρόταση. Στην ομάδα μένουν και οι Δημούτσος και Κλέιτον. Για τον νεαρό μέσο έγινε πρόταση από κυπριακή ομάδα, αλλά ο ίδιος ήταν αρνητικός, ενώ ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε να μετακομίσει στην Τουρκία, παρότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των Τούρκων και του Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, ο Μπράις Μουν θα παραχωρηθεί δανεικός στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο και τη θέση του στο ρόστερ θα πάρει ο Στέργος Μαρίνος, που θα έχει έτσι την ευκαιρία να καθιερωθεί αμέσως ως δεξιός μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: