10 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Ποδόσφαιρο Β΄ Γαλλίας: ΚΑΕΝ - ΝΑΝΤ


ΚΑΕΝ: Μπροστά στο πιστό κοινό της, ξεκινά απόψε το νέο πρωτάθλημα η ομάδα της Νορμανδίας. Ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό κι αυτό φάνηκε εν μέρει στο πρόσφατο παιχνίδι του λιγκ καπ στη Σεντάν, όπου αποκλείστηκε τελικά στην παράταση (2-0). Ο Φρανκ Ντιμάς περιμένει τα πρώτα επίσημα γκολ του Ιβοριανού φορ Kαντιά Τραορέ (11 τέρματα πέρυσι με το Στρασβούργο), που ήρθε για να καλύψει το κενό του Στιβ Σαβιντάν, ενώ μπορεί να υπολογίζει και στα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα. Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο ανέτοιμος αρχηγός-αμυντικός Σεμπ, ο οποίος απουσίαζε λόγω τιμωρίας και στο παιχνίδι του λιγκ καπ, καθώς και ο μέσος Φλορεντέν, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Η αποστολή: Thébaux, Perquis - Barzola, Heurtaux, G.Leca, Sorbon, Tafforeau - Proment, Nivet, Deroin, Eluchans, Van La Parra, Langil, S.Yatabaré - Toudic, K.Traoré.

ΝΑΝΤ: Ήταν ήδη τεταμένο το κλίμα στο στρατόπεδο της Ναντ, μετά το νέο υποβιβασμό, ήρθε και η βαριά ήττα-αποκλεισμός (4-0) στο λιγκ καπ από την Τρουά, που φέτος παίζει στην Γ’ κατηγορία, για να "δέσει το γλυκό". Ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο έμπειρος Γερμανός Γκέρνοτ Ρορ, δεν έσπειρε τον πανικό πάντως και ζήτησε από τον κόσμο ψυχραιμία και στήριξη προς τους παίκτες που θα κληθούν να βγάλουν το... κάρο από τη λάσπη φέτος. Ο άρτι αφιχθείς από τη Βαλενσιέν επιθετικός Ζαν-Κλοντ Νταρσεβίλ, συμμετέχει κανονικά στην αποστολή, όπως και ο δανεικός από τη Μονακό αμυντικός, Μασαμπά Σαμπού. Απών, ο διεθνής Τογκολέζος επιθετικός Τόμας Ντοσεβί, που έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι υπό παραχώρηση αμυντικοί Ντουγκλάο, Γκράβγκααρντ και οι επιθετικοί Μπεκαμενγκά, Κεσέρου, Τζόρτζεβιτς.

Η αποστολή: Kamenar, Alonzo - Akouassaga, Jarjat, Maréval, Sambou, Tall - Abdoun, Babovic, Moullec, Capoue, Darbion, De Freitas, Shereni, Vainqueur - Darcheville, Klasnic, Τ.N’Diaye.

Από την Kingbet

Δεν υπάρχουν σχόλια: