27 Αυγούστου 2009

Στον ευκολότερο όμιλο ο Ολυμπιακός

Ξεφεύγοντας από μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός, καλείται να αντιμετωπίσει στον 8ο όμιλο του Champions League τις Αρσεναλ, Αλκμάαρ και Σταντάρ Λιέγης.

Ο Κετσπάγια δήλωσε ικανοποιημένος από την κλήρωση αν και «όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολες» όπως είπε, ενώ έχρισε φαβορί φυσικά την βρετανική ομάδα και δήλωσε πως θα ήθελε το πρώτο ματς να ήταν εντός έδρας.

Από τους ομίλους προκρίνονται οι δύο πρώτοι στους «16». Οι τρίτοι των ομίλων θα συνεχίσουν στους «32» του Europe League.

1ος όμιλος: Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Μπορντό, Μακάμπι.

2ος όμιλος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπεσίκτας, Βόλφσμπουργκ.

3ος όμιλος: Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέιγ, Ζυρίχη.

4ος όμιλος: Τσέλσι, Πόρτο, Ατλέτικο Μαδρίτης, ΑΠΟΕΛ.

5ος όμιλος: Λίβερπουλ, Λυών, Φιορεντίνα, Ντεμπρετσένι.

6ος όμιλος: Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Ντιναμό Κιέβου, Καζάν.

7ος όμιλος: Σεβίλλη, Ρέιντζερς, Στουτγάρδη, Ουνιρέα.

8ος όμιλος: Αρσεναλ, Αλκμάαρ, Ολυμπιακός, Στανταρ Λιέγης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ENTAΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΣΟΥ!!
Ο ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΛΚΜΑΑΡ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ [ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ].ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ!!!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ε ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΕΧΑΣΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΦΩΝΕΙΣ ΤΟΤΕ ΓΡΑΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑ ΜΟΝΟΣ.ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΝΕΑ.ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ.ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΣΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΟΣΟ ΛΙΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΠΙΣΩ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ.