21 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ: Κινείται για Ουόν!

Ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Σωτήρη Κυργιάκου για το κέντρο της άμυνας βρέθηκε. Το όνομά του Έτβιν Ουόν, ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο με τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσού.
Μάλιστα, παράγοντας της κυπριακής ομάδας παραδέχτηκε ότι η «Ένωση» έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον της, αλλά η πρώτη πρόταση που κατέθεσε δεν τους ικανοποιεί: «Η αρχική πρόπταση δεν μας ικανοποίησε, όμως εμείς είμαστε ανοιχτοί για συζητήσεις με την ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του γενικού γραμματέα της ΑΕΛ, Ανδρέα Μουζουρίδη στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου. Εκτιμάται πως οι απαιτήσεις της ΑΕΛ για την πώληση του 28χρονου άσου αγγίζουν τις 800.000 ευρώ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη προσφορά της "Ένωσης" έφτασε τις 500.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ουόν απασχόλησε το «δικέφαλο» τον περασμένο Ιούνιο, αλλά ο ίδιος ανανέωσε το συμβόλαιο του και το θέμα με την ελληνική ομάδα δεν προχώρησε.

Η Λίβερπουλ στο πλευρό της!

Συνεργασία με την Λίβερπουλ στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κυργιάκου για την ενίσχυση του ρόστερ της έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος, θα ταξιδέψει αύριο στην Αγγλία ώστε να συζητήσει με τους «κόκκινους» περιπτώσεις παικτών που μπορεί να αποκτηθούν ως δανεικοί.

Η μεταγραφή του Σωτήρη Κυργιάκου από την ΑΕΚ στην Λίβερπουλ, φαίνεται ότι θα έχει και άλλα οφέλη για την Ένωση εκτός από τα οικονομικά. Τα τρία εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας αποτελούν μια βαθιά ανάσα για την διοίκηση που θα κινηθεί πλέον για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Λίβερπουλ ο Νίκος Θανόπουλος θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Αγγλία και θα συζητήσει με τους ανθρώπους των κόκκινων περιπτώσεις παικτών που μπορούν να αποκτηθούν ως δανεικοί. Όλα αυτά και ενώ ο χρόνος που απομένει για τις μεταγραφές είναι πλέον ελάχιστός και τα κενά που πρέπει να καλυφθούν είναι αρκετά.

Από το sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια: