11 Αυγούστου 2009

Στη Θεσσαλονίκη για Πάμπλο Γκαρσία

Στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διαπραγματευτούν με τον ΠΑΟΚ ενδεχόμενη μετακίνηση του Πάμπλο Γκαρσία στην Ανκαραγκουτσού, βρίσκονται άνθρωποι του συλλόγου της γειτονικής χώρας.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Άγκυρας, Αμί Εμπντά, ο οποίος φέρεται να προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον διεθνή Ουρουγουανό μέσο.

Οι διοικούντες τον "Δικέφαλο του Βορρά" περιμένουν να ακούσουν την προσφορά που θα τους κατατεθεί για τον 32χρονο άσο και αναλόγως θα πράξουν.

Αν ωστόσο ικανοποιηθούν από την πρόταση και "ανάψουν το πράσινο φως" για τη μετακίνηση του παίκτη στους Τούρκους, τότε το μόνο βεβαιο είναι ότι οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για την απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Εξάλλου, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε το ότι ο Ρικάρντο Βερόν δεν δείχνει να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Φερνάντο Σάντος.

Με τους "μεγάλους" Καρασαλίδης-Αποστολόπουλος

Με τους "μεγάλους" προπονήθηκαν οι Καρασαλίδης και Αποστολόπουλος της ομάδας Νέων, οι οποίοι θα είναι και στην αποστολή για το φιλικό της Τετάρτης (12/08, 21:45) με τον Εργοτέλη.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς και Αραμπατζής.

Μάλιστα οι απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει ο Φερνάντο Σάντος, αν προσθέσουμε και τους Χαλκιά, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου που έχουν ενσωματωθεί στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, ήταν αρκετές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: