22 Αυγούστου 2009

Στοίχημα Μπουντεσλίγκα: Προβάδισμα για Μπάγερν και Λεβερκούζεν


Από το www.exsports.gr

Το κυρίως μέρος της τρίτης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα διεξάγεται σήμερα και συγκεκριμένα θα γίνουν πέντε αγώνες. Η σημαντικότερη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Στουργκάρδη στο «Σίγκναν Ίντουνα Παρκ», ωστόσο είναι και η πιο δύσκολη στοιχηματικά και το καλύτερο θα ήταν να την αποφύγουμε. Η ομάδα της Βεστφαλίας, η οποία σήμερα είναι γηπεδούχος, έχει απολογισμό μία νίκη και μία ήττα στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος. Από μία νίκη και μία ήττα έχουν και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι μεσοβδόμαδα νίκησαν 2-0 την Τιμισοάρα στην Ρουμανία για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Κολωνία υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την πρώτη να προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Βόλφσμπουργκ με 3-1 και την δεύτερη από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με την Νυρεμβέργη. Τον πρώτο λόγο για την νίκη φαίνεται πως έχει Κολωνία λόγω έδρας, όμως και αυτό το ζευγάρι θεωρείται δύσκολο.

Στη Νυρεμβέργη η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται το Ανόβερο και θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, έπειτα από μία ισοπαλία και μία ήττα. Το ίδιο θα προσπαθήσει και η φιλοξενούμενη ομάδα που έχει ίδιο απολογισμό μέχρι τώρα με την σημερινή αντίπαλό της. Το πιθανότερο αποτέλεσμα για αυτό το ζευγάρι είναι η ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα, η Λεβερκούζεν δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Φράιμπουργκ και θα προσπαθήσει να σημειώσει την δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα. Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη για την νέα σεζόν, αλλά και σήμερα έχουν δύσκολο έργο. Προβάδισμα για να πάρει την νίκη έχει η Μπάγερ.

Εκτός έδρας αγωνίζεται και η Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα της Βαυαρίας αντιμετωπίζει στο Μάιντζ την ομώνυμη ομάδα και έπειτα από δύο ισοπαλίες θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Από δύο ισοπαλίες προέρχονται και οι γηπεδούχοι και θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ρόδι, ωστόσο το έργο τους είναι δύσκολο. Τον πρώτο λόγο για την νίκη τον έχει η Μπάγερν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: