24 Αυγούστου 2009

Από την Ατλέτικο εξαρτάται λέει ο Ρεσίνο

O Αμπέλ Ρεσίνο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο «Βιθέντε Καλντερόν» τόνισε ότι η πρόκριση εξαρτάται από την ομάδα του.

«Ποτέ η Ατλέτικο δεν εξαρτιόταν τόσο πολύ από τον εαυτό της, όσο αύριο. Οσο πιο έτοιμοι βγούμε στον αγωνιστικό χώρο, τόσο το καλύτερο για μας. Αν όμως μπούμε με τη λογική ότι δεν θα έχουμε πίεση θα αποκτήσουμε προβλήματα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα περίπλοκο και αύριο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εμείς πάντως θέλουμε την πρόκριση και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στο πρώτο φετινό μας παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας», είπε αρχικά ο Ισπανός.

Οσο για το σχήμα που θα παρατάξει, παραδέχτηκε ότι δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά υπολογίζουμε και τον αντίπαλο. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο και να επιλέξουμε πόσο θα κουραστούμε».

Toυς παίκτες της Ατλέτικο εκπροσώπησε ο «πολύς» Σέρχιο Αγούερο, ο οποίος τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα, καθώς το αποτέλεσμα γι’αυτόν είναι κακό. Η πρόκριση δεν είναι τελειωμένη. Τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο, εμείς όμως θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Μιλώντας για την παρουσία του στην Ατλέτικο είπε: «Είμαι ευτυχής που είμαι εδώ. Η Ατλέτικο είναι μεγάλη ομάδα, μπορεί όχι Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα αλλά το σημαντικό είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φτάσουμε σε τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: