19 Αυγούστου 2009

Θρίλερ με τον Αγουέρο στην Ατλέτικο


Στο στρατόπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης το έντονο φλερτ της Τσέλσι με το αστέρι της ομάδας, τον Σέρχιο Αγουέρο, επισκίασε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας Ενρίκε Θερέδο θέλησε να κλείσει το θέμα για ευνόητους λόγους λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πιθανότητα ο Αγουέρο να φύγει από την ομάδα. Είναι εδώ και θα παίξει στο ματς με τον Παναθηναϊκό». Ο προπονητής της Ατλέτικο Αμπελ Ρεσίνο άφησε πάντως μια... χαραμάδα για τη μετεγγραφή του 21χρονου άσου. «Δεν είναι ο Αγουέρο υπεύθυνος για τις φήμες που ακούγονται. Αν δεν συμβεί κάτι εξαιρετικό την τελευταία στιγμή, θα είναι στη βασική ενδεκάδα...» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ρεσίνο, ο οποίος αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: «Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Το παιχνίδι θα έχει ένταση και περιμένω να είναι ισορροπημένο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα και έχει στο κέντρο δύο παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα, τους Κατσουράνη και Καραγκούνη. Εχει και γρήγορους παίκτες στην επίθεση, όπως ο Σισέ».

Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ ο Ρεσίνο δήλωσε: «Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Σε έναν αγώνα δεν παίζουν μπάλα οι φίλαθλοι, αλλά 11 παίκτες σε κάθε ομάδα».

Ο αρχηγός της Ατλέτικο Αντόνιο Λόπεθ υποστήριξε ότι «για μας είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, θέλουμε να το κερδίσουμε για να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς και γρήγορους παίκτες. Αν εμείς παίξουμε καλά, όλα θα πάνε καλά».



Δεν υπάρχουν σχόλια: