29 Αυγούστου 2009

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα η Μπάγιερν...

Με τον Αριεν Ρόμπεν να εντυπωσιάζει στο ντεμπούτο του, η Μπάγερν επικράτησε 3-0 της Βόλφσμπουργκ στην «Αλιάντς Αρένα», στο ντέρμπι της 4ης ημέρας του γερμανικού πρωταθλήματος, και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στη φετινή μπουντεσλίγκα.
Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε μόλις χθες από τη Ρεάλ, πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, «σφραγίζοντας» τη νίκη των Βαυαρών επί της περσινής πρωταθλήτριας. Και τα δύο γκολ του Ρόμπεν δημιούργησε ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος επίσης χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή και έδειξε να συνέρχεται από τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό. Το σκορ είχε ανοίξει στο πρώτο μέρος ο Μάριο Γκόμες.

Νωρίτερα, η Λεβερκούζεν (σ.σ. ο Φάνης Γκέκας έμεινε στον πάγκο) νίκησε 2-1 την Μπόχουμ και είναι μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, τουλάχιστον ως αύριο. Παράλληλα, ήττα-σοκ γνώρισε στο γήπεδο της η Σάλκε (ο Πλιάτσικας στον πάγκο) με 1-0 από την Φράιμπουργκ, ενώ και η Στουτγκάρδη «στραβοπάτησε», παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στη Νυρεμβέργη, με την οποία έπαιξε για 63 λεπτά ο Αγγελος Χαριστέας.

Ακόμη, ο Γιάννης Αμανατίδης χάρισε τον βαθμό στην Αϊντραχτ, που παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Ντόρτμουντ (σ.σ. ο Νίκος Λυμπερόπουλος αντικατέστησε στο 63` τον Κάιο), ενώ σπουδαία νίκη πέτυχε η Χοφενχάιμ, επικρατώντας στο Ανόβερο με 1-0.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Γκλάντμπαχ-Μάιντς 2-0
(29΄ Μπομπαντίλα, 84΄ Ρέους)

Λεβερκούζεν-Μπόχουμ 2-1
(41` Φρίντριχ, 68` Κίσλινγκ - 32` Κλίμοβιτς)

Αϊντραχτ Φρ.-Ντόρτμουντ 1-1
(68` Αμανατίδης - 62` Ζιντάν)

Ανόβερο-Χοφενχάιμ 0-1
(40` Κάρλος Εντουάρντο)

Σάλκε-Φράιμπουργκ 0-1
(40` Ντου Ρι Τσα)

Στουτγκάρδη-Νυρεμβέργη 0-0

Μπάγερν-Βόλφσμπουργκ 3-0
(27΄ Γκόμες, 68΄, 80΄ Ρόμπεν)


Χέρτα-Βέρντερ Βρέμης 30/8
Αμβούργο-Κολονία 30/8

Δεν υπάρχουν σχόλια: