28 Αυγούστου 2009

Συγκρατημένη αισιοδοξία στον Ολυμπιακό...

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, που έφερε τους "ερυθρόλευκους" αντιμέτωπους με τις Αρσεναλ, Αλκμααρ και Σταντάρ Λιέγης στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις που έκανε, χαρακτηρίζοντας ως φαβορί την Άρσεναλ.

"Θεωρώ ότι ξεκάθαρο φαβορί στον όμιλό μας είναι η Αρσεναλ. Οι άλλες τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν τη 2η θέση. Εχω παρακολουθήσει τόσο την Αρσεναλ, όσο και την Αλκμααρ. Αυτό που θα κάνουμε στο εξής είναι να τις δούμε προσεκτικά όλες, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να είμαστε πανέτοιμοι".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συνέχισε: "Εύκολη κλήρωση δεν υπάρχει. Το γεγονός ότι η Αλκμααρ έχει πάρει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία τα λέει όλα. Προτιμώ να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εντός με την Σταντάρ Λιέγης. Ήταν μία καλή κλήρωση, γιατί αν σκεφτούμε ότι θα μπορούσαμε να πέσουμε με Ρεάλ και Μίλαν... Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Από την πλευρά του ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων", Ντουντού Σεαρένσε συμφώνησε με τον προπονητή του ότι σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια: "Εχουμε την ευκαιρία να πάρουμε καλά αποτελέσματα, αρκεί να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Η Αρσεναλ σίγουρα είναι μεγάλη ομάδα και είναι το φαβορί, αλλά μπορούμε να προκριθούμε". Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος πρόσθεσε: "Πρέπει να παρουσιαστούμε με πάθος και χρειάζεται αυτό το στοιχείο σε τέτοιους αγώνες, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Το οφείλουμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: