25 Αυγούστου 2009

Λυμπερόπουλος: «Αν με θέλει η ΑΕΚ το συζητώ!»

Δεν έχει δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά είναι ανοιχτός σε κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και να επιστρέψει στην «Ένωση» δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3».
Πάντως ο διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2010 με την Φρανκφούρτη και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο γερμανικός σύλλογος θα τον αφήσει ελεύθερο.
Τα σημεία των δηλώσεων Λυμπεροπούλου που αφορούν το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ:

*Για τη φημολογία ότι έγιναν επαφές με την Α.Ε.Κ:
«Δεν υπάρχει καμία επαφή. Δεν ξέρω από που βγαίνουν οι φήμες, καθώς ούτε ο μάνατζερ μου είχε την παραμικρή ενόχληση από την Α.Ε.Κ. Άλλο το να θέλεις κάτι κι άλλο να είναι κάτι οριστικό, όπως το παρουσιάζουν.»

*Για το αν θα σκεφτόταν να ξαναγυρίσει στην Α.Ε.Κ:
«Είχα δηλώσει ότι θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Όσο ωριμάζεις καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Όλοι ξέρουν τα αισθήματα μου για την Α.Ε.Κ., δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκα εκεί, γι' αυτό δεν θα πω όχι. Μπορώ να συζητήσω οτιδήποτε. Προς το παρόν, είμαι ευχαριστημένος στην Γερμανία απολαμβάνω το γερμανικό ποδόσφαιρο και μένω εδώ.»

*Για την αποχώρηση του από την Α.Ε.Κ:
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν είχα κάνει το συμβόλαιο που μου είχαν υποσχεθεί θα ήμουν ακόμη στην ομάδα. Δεν αισθάνομαι πίκρα. Έλυσα το συμβόλαιο μου μέσα σε πολύ καλό κλίμα και δεν υπήρξε ούτε κόντρα ούτε διαφορά με τον τέως πρόεδρο.»

*Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και το ενδεχόμενο συνεργασίας τους: «Έχω συνεργαστεί για έξι μήνες με τον κ. Μπάγεβιτς. Νομίζω ότι τα πράγματα τότε ήταν πιο δύσκολα γι' αυτόν. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κάποιον προπονητή, αν και στο παρελθόν είχαν βγει κάποιες φήμες που από ότι αποδείχθηκε δεν ίσχυαν. Είμαι ειλικρινής και μου αρέσει ο διάλογος. Νομίζω ότι ο κ. Κουτσολιάκος (σ.σ. ο μάνατζερ του Λυμπεροπούλου) έχει καλές σχέσεις με την Α.Ε.Κ., από την μεταγραφή του Βασίλη Πλιάτσικα αλλά και από άλλες, κι αν θέλουν, μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί του ή και με εμένα.»

*Για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης: «Δεν ξέρω αν θα με παραχωρούσε η Αϊντραχτ. Εγώ φέτος, δεν ξεκίνησα καλά. Είναι ακόμα αρχή, έχω υπομονή και πιστεύω σε μένα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ομάδα και τον κόσμο. Γενικά μπορώ να πάω παντού, εφόσον έχω μαζί μου την οικογένεια μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: