31 Αυγούστου 2009

Μένει μέχρι να... φύγει από τον Αστέρα ο Μάριο Γκόμες


Η εκτός έδρας νίκη επί της Καβάλας φαίνεται πως για την ώρα παρατείνει την παραμονή του Μάριο Γκόμες στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα Τρίπολης, αφού οι διοικούντες, που εξακολουθούν να μην έχουν πειστεί με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, αποφάσισαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Οπως και να' χει, ο Aργεντινός τεχνικός συνεχίζει με το... πιστόλι στον κρόταφο, αφού θα κρίνεται κάθε αγωνιστική και σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η αποκρουστική εικόνα που παρουσιάζουν οι αρκάδες θεωρείται βέβαιο πως θα δει την πόρτα της εξόδου από την Τρίπολη.

Ο Μάριο Γκόμες, λοιπόν διηύθυνε κανονικά την προπόνηση της Δευτέρας, από την οποία απουσίαζαν οι Ζεάν Κάρλος, Αντώνης Λαδάκης, Βαγγέλης Καούνος και Έντερ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πολύ σύντομα θα επιστρέψουν στον κανονικό ρυθμό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις την Τρίτη, ενώ το επόμενο ρεπό που θα δώσει ο τεχνικός του Αστέρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας θα είναι την Κυριακή. Τέλος, το τελευταίο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Λιονέλ Ρίος θα φοράει το Νο30 στη φανέλα.

New sign up

Δεν υπάρχουν σχόλια: