23 Αυγούστου 2009

Τεν Κάτε: Πήραμε... εκδίκηση για τα περσινά


Λόγο για εκδίκηση έκανε ο Τεν Κάτε, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Παγκρητίου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στο γεγονός της... ανταπόδωσης στον Εργοτέλη για τις δυο περυσινές ήττες που είχαν υποστεί οι "πράσινοι". Παράλληλα, ο Τεν Κάτε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου παρουσιάστηκε απογοητευμένος απο το τελικό αποτέλεσμα.
"Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν σε άθλια κατάσταση. Η ομάδα πήρε εκδίκηση για τις περσινές ήττες. Αμυνθήκαμε καλά και δεν δώσαμε το δικαίωμα στον Εργοτέλη να κάνει πολλές ευκαιρίες. Εκανε μια – δυο στο πρώτο ημίχρονο και μόλις μια στο δεύτερο. Πετύχαμε τρία τέρματα, ενώ πρέπει να πω ότι ο Λέτο ήταν εξαιρετικός. Όταν ξεκινάς το πρωτάθλημα με μια τέτοια νίκη, αποκτάς αυτοπεποίθηση", είπε αρχικά ο Τεν Κάτε.

Ερωτώμενος για το επεισόδιο που είχε με τον Σπυρόπουλο, έκανε... ντρίμπλα: "Θα τα πούμε αυτά στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας. Δεν θα το σχολιάσω τώρα".

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, ο ολλανδός τεχνικός ανέφερε: "Η νίκη μας είναι απόλυτα δίκαιη με ένα καθαρό αποτέλεσμα. Μας βοήθησε το γεγονός ότι πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, κάτι που δεν επέτρεψε στον Εργοτέλη να κάνει το παιχνίδι του. Ο αντίπαλος στηρίζεται σε συμπαγή άμυνα και πέρυσι το 0-0 τον βοηθούσε να κάνει αυτό που ήθελε".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ατλέτικο, κάνοντας λόγο και για κούραση: "Παίξαμε τρία ματς σε δυο μέρες. Ειδικά στα παιχνίδια με την Ατλέτικο είναι πολύ δύσκολα αφού απαιτούνται ενέργεια και δυνάμεις. Η ομάδα σήμερα στάθηκε καλά, έστω και αν δεν απέδωσε τόσο καλό ποδόσφαιρο λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Μιλάω τώρα για το γήπεδο που κερδίσαμε γιατί αν είχαμε χάσει δεν θα το χρησιμοποιούσα ως δικαιολογία".

Τέλος, του ζητήθηκε να πει τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του Καραγκούνη, κάτι που ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο, αφού περισσότερα θα φανούν στις εξετάσεις που θα κάνει ο διεθνής άσος: "Θα ξέρουμε σε 24 ώρες. Πάντως, ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αντικατασταθεί, αφού ήμουν έτοιμος να τον κάνω αλλαγή".

Καραγεωργίου: Η εικόνα του 3-0 αδικει τους παίκτες μου

Με τη σειρά του, ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε πως στεναχωρεί όλους στο "στρατόπεδο" της κρητικής ομάδας το βαρύ 3-0 με το οποίο έφυγαν οι "πράσινοι" από το Παγκρήτιο: "H αποστολή μας ήταν δύσκολη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έγινε ακόμα πιο δύσκολη με το γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή απο τον Παναθηναϊκό. Μέχρι το 75' είχαμε την υπεροχή στις ευκαιρίες. Μας στεναχωρεί πολύ το αποτέλεσμα και πιστεύω ότι η εικόνα του 3-0 αδικει τους παίκτες μου".

Στη συνέχεια, ο καβαλιώτης τεχνικός, υποστήριξε πως θα βελτιωθεί η ομάδα του με την σταδιακή ένταξη των Λεάλ και Βερπακόφσκις, λέγοντας: "Με την ένταξη του Λεάλ και του Βερμπακόφσκις ελπίζω η ομάδα να παουσιαστεί ακομα πιο έτοιμη στη συνέχεια. Δεν είχαμε καθόλου πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες μέχρι το 75'".

Ερωτηθείς για τον Ογκουνσότο και το αν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Εργοτέλη, ο Καραγεωργίου ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας: "Την αποψή μου για το θέμα του Ογκουνσότο την έχω πει. Δεν έχω κάτι με τον παίκτη. Όταν η διοίκηση μου πει να τον εντάξω, είμαι υποχρεωμένος να τον δεχτώ στην ομάδα. Το θέμα του Ογκουνσότο δεν είναι θέμα δικό μου, είναι της διοίκησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: