20 Αυγούστου 2009

Αιχμές Κατσουράνη ελπίζει ο Καραγκούνης


Τη διαφωνία του σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός το πρώτο ματς με την Ατλέτικο εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης.

«Μέχρι το πρώτο γκολ τα πηγαίναμε καλά. Στην πρώτη της ευκαιρία η Ατλέτικο έβαλε γκολ και νομίζω ότι εκεί κρίθηκε και η συνέχεια. Μετά τα πράγματα ήταν δύσκολα γιατί έπρεπε να αντιδράσουμε. Αν και τα καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στην επανάληψη, παρασυρθήκαμε. Ανοιχτήκαμε ενώ έπρεπε να κλειστούμε και να τους περιμένουμε. Το 2-3 είναι κακό αποτέλεσμα» είπε ο διεθνής μέσος.

Στη ρεβάνς δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρους. Πρέπει να βάλουμε πρώτοι γκολ και να τους αγχώσουμε. Αν πάει το ματς στο 0-1 μπορεί να γίνει κάτι. Είναι εφικτό αυτό, αλλά η Ατλέτικο έχει το προβάδισμα και την ψυχολογία. Μόνο αν πετύχουμε πρώτοι τέρμα όμως, θα έχουμε τύχη στη Μαδρίτη» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το πρωτάθλημα είπε:

«Η πρεμιέρα με τον Εργοτέλη είναι δύσκολη και μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να κερδίσουμε για να αρχίσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα».

Ο Μπιέρσμιρ αναφέρθηκε στο ανοιχτό παιχνίδι της ομάδας του:

«Σε αυτά τα παιχνίδια δεν γίνεται αλλιώς. Αναγκαστήκαμε να δώσουμε χώρο στην Ατλέτικο με αποτέλεσμα να δεχτούμε δύο γκολ. Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση στην Μαδρίτη».

Στενοχωρημένος ήταν και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος πάντως τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες:

«Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Αλλες φορές κερδίζεις, άλλες χάνεις. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν ήταν με το μέρος μας. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ ακόμα, να μην δεχτούμε κάποιο, αλλά τελικά έμεινε η προσπάθεια. Όταν παίζεις με ομάδες όπως η Ατλέτικο που έχει παίκτες με τέτοια ποιότητα, πληρώνεις το παραμικρό λάθος.

» Πρέπει να κοιτάμε μπροστά να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι και να παλέψουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να κυνηγήσουμε ότι μπορούμε. Ξέρουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά έχουμε μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και θα πρέπει να το σεβαστούμε. Εχουμε αποδείξει και πέρυσι ότι μπορούμε εκτός έδρας, αλλά τώρα τα ματς είναι διαφορετικά καθώς δεν είναι σε όμιλο. Εμείς θα παλέψουμε και ό,τι βγει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Εργοτέλη:

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να ξεχάσουμε τη σημερινή μέρα και να πάμε για νίκη με τον Εργοτέλη. Εχουμε στο μυαλό μας και το περσινό στραπάτσο και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι μονες ελπιδες που υπαρχουν ειναι να μη διασυρθει μονο και μονο επειδη οι Ισπανοι περασαν και ισως κανουν πλακα στο δευτερο παιχνιδι.Γιατι αν το παρουν σοβαρα......