27 Αυγούστου 2009

Ισπανικό ενδιαφέρον για Μάντζιο

Πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία βρίσκεται ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται στην primera division.
Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός που δεν υπολογίζεται από τον Χενκ Τεν Κάτε έχει βρεθεί και στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ΑΕΚ

Οι Ισπανοί φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του «τριφυλλιού» και για τον λόγο αυτό, οι διαπραγματεύσεις έχουν περάσει σε επίσημο στάδιο με τις διαπραγματεύσεις να είναι προχωρημένες.

Το όνομα της ομάδας αλλά και οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα αναμένεται να τελειώσει το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το πιθανότερο πάντως είναι πως πρόκειται για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς από την ισπανική ομάδα, κάτι ανάλογο με την περίπτωση του Νασίφ Μόρις.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη εξυπηρετεί τόσο τον παίκτη που ψάχνει ομάδα εδώ και περίπου δύο μήνες, αλλά και τον Παναθηναϊκό που θέλει να απαλαγεί από το συμβόλαιο του υψηλόσωμου στράικερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: