10 Αυγούστου 2009

Απογοήτευση του Κετσπάγια και ανησυχία για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου


Στο πιο δυνατό του τεστ μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 από την Τότεναμ και έμεινε... μετεξεταστέος. Ο Τιμούρ Κετσπάγια εμφανίστηκε απογοητευμένος με την απόδοση της ομάδας και την ήττα, τονίζοντας πως «δεν αγγίξαμε ούτε το 50% των δυνατοτήτων μας». Απογοήτευση όμως αλλά και ανησυχία προκάλεσαν και οι τραυματισμοί, που προήλθαν από τα σκληρά μαρκαρίσματα των Αγγλων, με την κατάσταση του Γιάννη Παπαδόπουλου να είναι η πιο σοβαρή από τις υπόλοιπες.

«Η Τότεναμ είναι απολύτως έτοιμη και το έδειξε. Ήθελε να αποδείξει πράγματα στον κόσμο της και αυτό ακριβώς έκανε. Εμείς από την πλευρά μας, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε» είπε αρχικά ο Κετσπάγια.

Και πρόσεθεσε:

«Νομίσαμε πως θα είναι εύκολο και δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Δεν αγγίξαμε ούτε το 50% των δυνατοτήτων μας. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κούραση, αφού η μετακίνησή μας μέχρι το Λονδίνο διήρκεσε επτά ώρες».

Ανησυχία για Γιάννη Παπαδόπουλο

Πέραν της απογοήτευσης όμως, ανησυχία έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού οι τραυματισμοί αρκετών ποδοσφαιριστών, με του Γιάννη Παπαδόπουλου να δείχνει, από τις πρώτες εκτιμήσεις, πως είναι η πιο σοβαρή από τις υπόλοιπες.

Ο 20χρονος που τραυματίστηκε προς το τέλος του ματς, έχει μια κάκωση αριστερού γόνατος (στον έσω πλάγιο) και θα υποβληθεί την Δευτέρα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Ο Γκαλέτι υπέστη κάκωση στο αριστερό ισχίο, ενώ ο Ντουντού έχει ένα διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής και ο Λεντέσμα κάκωση δεξιού γόνατος. Η κατάσταση των παραπάνω ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Αγγλία.

Με απουσίες η επιστροφή

Με 20 ποδοσφαιριστές ξεκίνησε η αποστολή των «ερυθρόλευκων» το Σάββατο για την αγγλική πρωτεύουσα, με λιγότερους όμως επιστρέφει. Ο Μέλμπεργκ θα ταξιδέψει κατευθείαν για την πατρίδα του, ώστε να πάρει μέρος στον φιλικό αγώνας της Εθνικής Σουηδίας με την αντίστοιχη της Φιλανδίας στις 12 Αυγούστου.

Ο Ζεβλάκοφ έφυγε πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι για να προλάβει την αεροπορική πτήση με προορισμό την Πολωνία για το φιλικό της εθνικής του ομάδας με την Ελλάδα, ενώ ο Ζαϊρί «πετάει» την Δευτέρα για Ραμπάτ, καθώς έχει επίσης υποχρεώσεις με το Μαρόκο.

Στο Λονδίνο παρέμεινε κι ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός αναχωρεί την Δευτέρα, συνοδευόμενος από τον Κυριάκο Δουρέκα, για την Μολδαβία, ούτως ώστε να «κατασκοπεύσει» την Σερίφ Τίρασπολ που αγωνίζεται για το εγχώριο πρωτάθλημα με την Ισκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: