9 Αυγούστου 2009

Χόνβεντ-Παναθηναϊκός 2-2


Έχοντας αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεση του ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Χόνβεντ στην Ουγγαρία. Οι κεφαλιές των Γκάμπριελ και Λέτο έδωσαν το προβάδισμα στους "πράσινους", όμως οι Ούγγροι αντέδρασαν και απέσπασαν την ισοπαλία.
Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με πολλούς αναπληρωματικούς στη σύνθεση του και όπως είναι φυσιολογικό έλειπε η χημεία από το παιχνίδι του. Παρ΄ όλα αυτά προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους Ούγγρους μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως το πλασέ του Νίνη μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Τοτ.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, όμως οι "πράσινοι" είχαν την υπεροχή και απείλησαν εκ νέου στο 25ο λεπτό, όταν η σέντρα σουτ του Λέτο κατέληξε στο δοκάρι. Στο 40’ ήταν η σειρά του Σιμάο να σημαδέψει το δοκάρι με κεφαλιά.

Ένα λεπτό αργότερα, η ομάδα του Χενκ τεν Κάτε πήρε το προβάδισμα με τον Γκάμπριελ να πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ενώ πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Λέτο διπλασίασε τα τέρματα με γυριστή κεφαλιά.

Ωστόσο, ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια, η Χόνβεντ κατάφερε να μειώσει στο 45ο λεπτό με δυνατό σουτ του Μάτσκο.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις. Ο Χενκ τεν Κάτε έριξε τους Χριστοδουλόπουλο και Δάρλα χωρίς όμως να αλλάξει δραματικά η εικόνα των "πράσινων".

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν είχαν διάθεση να κυνηγήσουν το τρίτο γκολ και μοιραία δέχθηκαν την ισοφάριση στο 68ο λεπτό. Ο Μάτσκο σούταρε από δεξιά, η μπάλα άλλαξε πορεία από το σώμα του Καντέ και κατέληξε στα δίχτυα του Τζόρβα. Μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο 2-2 .

Οι συνθέσεις:

Χόνβεντ (Τίμπορ Σίσα): Τοτ, Ντεμπρετσένι, Μπότις, Πάστβα, Μπέντζαμιν, Χόρβατ, Χάιντου, Μάτσκο, Φριτζ (46΄ Αμπάς), Ζόλναϊ (79΄ Φαζάκας), Αμπραχάμ (46΄ Στέβκο).

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Μουν (86΄ Μελίσσης), Καντέ (79΄ Σαριέγκι), Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλος (58΄ Δάρλας), Μαχλελής, Σιμάο, Γκάμπριελ (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Νίνης (86΄ Ρουκάβινα), Λέτο, Πετρόπουλος.

Από το goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: