15 Ιουλίου 2009

"Hot" αποκαλύψεις μοντέλου για Κριστιάνο!



Το περασμένο καλοκαίρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε απασχολήσει έντονα τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ με την ερωτική περιπέτεια που είχε με την πανέμορφη Ιταλίδα μοντέλο, Λετίτσια Φιλίπι, ενώ ένα χρόνο μετά -και μετά από άπειρες συντρόφους που έχουν περάσει από το κρεβάτι του- ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης επιμένει και πάλι "ιταλικά"...
Εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν σενάρια που ήθελαν το 21χρονο μοντέλο από τη Νάπολη, Ραφαέλα Φίκο, να αποτελεί τη νέα "επίσημη αγαπημένη" του Πορτογάλου σούπερ σταρ, χωρίς να υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση από κανέναν από τους δύο, όμως η ίδια φρόντισε αποκαλύψει τη σχέση της με τον Κριστιάνο μέσω "πικάντικης" συνέντευξης που παραχώρησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Chi".

"Πιστεύω πραγματικά σε αυτή τη σχέση. Φοβάμαι να μην κάνω λανθασμένες κινήσεις. Δεν επιδιώκω τη δημοσιότητα και δεν θέλω να τον χάσω", τόνισε η πρώην συμμετέχουσα στο ιταλικό "Big Brother", με το ιταλικό περιοδικό να δημοσιεύει πέρα από τη συνέντευξη και αρκετές φωτογραφίες της παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Έλτον Τζον.

Όσο για το αν έχει μέλλον αυτό το ζευγάρι, με δεδομένο πως το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της "βασίλισσας" δεν... φημίζεται για τη σταθερότητα όσον αφορά στις σχέσεις του, η Ραφαέλα Φίκο έδωσε σε όλους να καταλάβουν πως δεν είναι εύκολο "θύμα" για υποψήφιες μνηστήρες του παίκτη.

"Τα λέμε συνέχεια αυτή την εποχή μέσω μηνυμάτων στα κινητά ενώ κάνω και μαθήματα πορτογαλικών", δήλωσε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: