7 Ιουλίου 2009

Πλήρης… αστεριών η Boca για το φιλικό με τον Άρη

Μόνο junior δε θα είναι η αποστολή της Boca στο διεθνές φιλικό παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ της 5ης Αυγούστου με την ομάδα του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο πρόεδρος της Boca Jorge Ameal θα ηγείται της 40μελής αποστολής, που θα απαρτίζεται από τους ιθύνοντες της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Η άφιξη τους αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 3 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα αρχίσουν να διατίθενται στις 10 Ιουλίου για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ενώ από τις 22 Ιουλίου θα τεθούν σε ελεύθερη κυκλοφορία για όλους τους φίλους της ομάδας. Οι τιμές των εισιιτιρίων κυμαίνονται από 15 ευρώ για τη θύρα 1 και τη θύρα 3 έως 100 ευρώ για τη θύρα των VIP.

Η προετοιμασία έχει τρέξιμο…

Στο μεταξύ η αποστολή του Άρη βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής και για εφτά μέρες στο Καρπενήσι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Μετά τους χαλαρούς ρυθμούς της πρώτης μέρας, οι παίκτες του Ομάρ Μαζίνιο μπήκαν πλέον σε κανονικούς ρυθμούς, με διπλές προπονήσεις και κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Η τετράδα των Ρεγκέιρο, Σιστόν, Βλοντάρτσικ και Λέμπο δεν ακολούθησε την αποστολή. Οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι δε βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή για την επόμενη σεζόν με τις διαδικασίες αποδέσμευσης τους να έχουν ξεκινήσει.

Ο Κριστιάν Νασούτι είναι η πρώτη απουσία στην προετοιμασία των “κίτρινων”, αφού ο Αργεντινός σέντερ μπακ ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα. Παρών ωστόσο αναμένεται να δηλώσει μερίδα φίλων της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (8/7) ή της Πέμπτης (9/7).

Επιπλέον, από σήμερα (7/7) ξεκινάει προετοιμασία και ο Σεμπαστιάν Αμπρέου, το μεγάλο απόκτημα του Άρη, που ολοκλήρωσε τις διακοπές τους και από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα, έτοιμος να ενσωματωθεί και να δουλέψει με τη νέα του ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: