26 Ιουλίου 2009

Στοίχημα Βραζιλία: Παιχνίδια ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα...


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ – ΓΚΟΪΑΣ

ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ: Ακόμα μία νίκη που κρατά την ομάδα στην κορυφή. Η Ατλέτικο είχε τον τερματοφύλακα Αράνια σε μεγάλη βραδιά και με τη βοήθεια του κόσμου που γέμισε το «Μινεϊράο» επιβλήθηκε δίκαια της Φλουμινένσε με 2-1.

Εξέτισε την ποινή του ο βασικός στόπερ Ουέρλεϊ (8/0). Τραυματίας ο δεξιός ακραίος Κάρλος Αλμπέρτο (11/2). Επιτυχία της διοίκησης που έκλεψε τον επιθετικό Ρεντερία μέσα από τα χέρια της μισητής Κρουζέιρο.

«Η Γκοϊάς θα τα δώσει όλα όπως έκαναν και οι Φλουμινένσε και Μποταφόγκο. Οταν είσαι πρώτος όλοι θέλουν να σε κερδίσουν» δήλωσε ο τεχνικός Σέλσο Ροτ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Αράνια – Μάρσιο Αραούζο, Ουέρλεϊ, Ουέλτον Φελίπε – Τιάγκο Φέλτρι, Ζονίλσον, Ρενάν, Σερζίνιο, Ζούνιορ – Εντερ Λουίς, Ντιέγκο Ταρντέλι.

ΓΚΟΪΑΣ: Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι «εσμεραλντίνοι» κόντρα στην Παλμέιρας. Η Γκοϊάς δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε πίσω στο 52’ ωστόσο στη συνέχεια βελτιώθηκε και κατάφερε να γυρίσει το ματς με τα γκολ των Λέο Λίμα στο 75’ και Μπρούνο Μενγκέλ στο 89’.

«Δείξαμε επιτέλους τι μπορούμε να καταφέρουμε στην έδρα μας. Ελπίζω πως αυτή η νίκη θα αλλάξει την εντός έδρας εικόνα της ομάδας» δήλωσε ο στράικερ Ιάρλεϊ.

Πρόβλημα με τον καλό ακραίο Βίτορ (7/0)που μένει εκτός με πρόβλημα στον μηρό. Ράγισμα στα πλευρά κρατά τον αμυντικό μέσο Ραμάλιο (12/3) εκτός ένα μήνα. Πρόβλημα και με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Φελίπε (12/8) με πρόβλημα στην ποδοκνημική που αναμένεται να τον αφήσει εκτός περίπου δέκα μέρες.Ο νεαρός αμυντικός Ραφαέλ Τολόι (8/2) βρίσκεται με την εθνική νέων.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Αρλεϊ – Βαλμίρ Λούκας, Ερνάντο, Λεάντρο Εουζέμπιο – Γκόμες, Αμαράλ, Λέο Λίμα, Μπρούνο Μενεγκέλ, Ζούλιο Σέζαρ – Ιάρλεϊ, Φελίπε Μενέζες.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

*** Στο 44.479 θέσεων ουδέτερο «Εντουάρντο Ζοζέ Φαρά» γύρω στα 600 χλμ. έξω από την πόλη του Σάο Πάουλο. Εκεί σκόραρε πρώτη φορά στο πρωτάθλημα Παουλίστα ο Ρονάλντο. Αντίπαλος ήταν και πάλι η Παλμέιρας. Ο μεγάλος σκόρερ πανηγύρισε το γκολ του μαζί με συμπαίκτες του πάνω στα κάγκελα που δεν άντεξαν το βάρος. Από τότε και επίσημα αυτή η πλευρά του σταδίου πήρε το όνομα «Κάγκελο Φαινόμενο».

*** Καθυστερημένη και ταλαιπωρημένη η αποστολή της Παλμέιρας που έμεινε ώρες στο αεροδρόμιο λόγω κακοκαιρίας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ: Την Πέμπτη αγωνιζόταν στην έδρα της κόντρα στη φορμαρισμένη Βιτόρια και κατάφερε έστω και δύσκολα να επιβληθεί με 2-1. Η ομάδα του Μάνο Μενέζες έδειξε επηρεασμένη από τις απουσίες αλλά πήρε πολύτιμη νίκη.

Καλά νέα από τον βασικό στόπερ Ουίλιαμ (1/0) που δηλώνει έτοιμος. Το ίδιο ισχύει και με τον φανταστικό δεξιό μπακ Αλεσάντρο (6/0) που ξεπέρασε το πρόβλημα στο δεξιό μηρό. Η διοίκηση πουλάει γενικά και κάνει δύσκολο το έργο του προπονητή Μάνο Μενέζες. Στη Φενέρμπαχτσε πουλήθηκαν ο αριστερός μπακ Αντρέ Σάντος (5/0) και ο αμυντικός Κρίστιαν (9/2). Στην πόρτα της εξόδου και ο χαφ Ντόουγκλας (7/1) με τον τερματοφύλακα Φελίπε (10/0).

«Η ομάδα αλλάζει. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε άξιους αντικαταστάτες. Υπάρχουν ήδη κάποιες περιπτώσεις που εξετάζουμε» είπε ο τεχνικός Μάνο Μενέζες.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Φελίπε – Αλεσάντρο, Σικάο, Ουίλιαμ, Ντιέγκο – Ζουσιλέι, Ελίας, Ντόουγκλας – Ζόρζε Ενρίκε, Ντεντίνιο, Ρονάλντο.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Μακριά από τον καλό της εαυτό η «Βερντάο». Η Παλμέιρας προηγήθηκε με τον Ντιέγκο Σόουζα (52’) αλλά δεν κατάφερε να αντέξει στην πίεση της Γκοϊάς που δίκαια γύρισε το ματς λίγο πριν από τη λήξη για το τελικό 2-1.

Νέος προπονητής ο πρωταθλητής των τελευταίων τριών χρόνων Μουρισί Ραμάλιο άλλαξε γνώμη κι επέλεξε να μην ξεκινήσει την θητεία του με «κλάσικο». Θα βρεθεί στις εξέδρες και ίσως να δώσει κάποιες οδηγίες στο ημίχρονο. Ετσι στο πάγκο της ομάδας θα βρεθεί σε ακόμα ένα μάτς ο υπηρεσιακός τεχνικός Ζορζίνιο.

Στην αποστολή ο αμυντικός χαφ Σόουζα (7/0). Επιστρέφουν από τιμωρία ο βασικός αμυντικός χαφ Πιέρι (10/1), ο στράικερ Ορτιγκόσα (11/2) και ο στόπερ Μαουρίσιο Ράμος (8/2). Εκτός συνεχίζει σε ακόμα ένα ματς ο μεσοεπιθετικός Μαρκίνιος (3/0) που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Μάρκος – Ουέντελ, Μαουρίσιο Ράμος, Ντανίλο, Αρμέρο – Πιέρι, Εντμίλσον, Κλέιτον Σαβιέρ, Ντιέγκο Σόουζα – Ορτιγκόσα, Ομπίνα.

ΣΑΝΤΟΣ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

*** Δεν έχει νικήσει ποτέ στη «Βίλα Μπελμίρο» η Φλαμένγκο.

ΣΑΝΤΟΣ: Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα του περιπέτεια στον πάγκο της «Πέισε» ο Βαντερλέι Λουσεμπούργκο. Η Σάντος είχε την κατοχή και κυριάρχησε στο παιχνίδι παρόλα αυτά χρειάστηκε να μπει στο ματς το παιδί – θαύμα Νεϊμάρ για να λυγίσει την αντίσταση της Ατλ. Παραναένσε. Τελικό και δίκαιο 1-0.

Με τρεις αμυντικούς χαφ θα παραταχθεί και πάλι η ομάδα. Ευκαιρία παίρνει ξανά ο τρίτος κίπερ Φελίπε (1/0) με τον βασικό Φάμπιο Κόστα (5/0) να είναι τραυματίας. Νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα ο μπακ Παρά (9/0). Επιστρέφει στην εντεκάδα ο πολύ καλός νεαρός επιτελικός μέσος Πάουλο Ενρίκε Λίμα (11/4). Μοναδικός επιθετικός ο Ρόνι (/) που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Φλουμινένσε.

Η Σάντος ψάχνει μία ακόμα νίκη για να ηρεμήσει και να ξεκινήσει το «σχέδιο Λιμπερταδόρες». Ο Λουσεμπούργκο έθεσε ως στόχο την πρώτη τετράδα και η διοίκηση κινείται για ενισχύσεις.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-5-1): Φελίπε – Παρά, Φαμπάο, Ντομίνγκος, Λέο – Ρομπέρτο Μπρούμ, Ζερμάνο, Ροντρίγκο Σόουτο, Μάντσον, Πάουλο Ενρίκε Λίμα - Ρόνι.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Δεν στάθηκε στο ύψος της η Φλαμένγκο παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπαρουερί μέσα στο Μαρακανά. Η «Μενγκάο» πίεσε και είχε δοκάρι στο 88΄αλλα δεν τα κατάφερε. Το άσχημο αυτό αποτέλεσμα έφερε και την απόλυση του προπονητή Κούκα.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Αντράντε αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή. Στη διοίκηση δεν υπάρχει σύμπνοια και η πρόσληψη νέου τεχνικού ίσως αργήσει.

Εκτός για τρίτο ματς ο ακραίος Χουάν (8/1). Ο αμυντικός χαφ Τορό (8/1) είναι έτοιμος και ξεκινά κανοκικά. Επιστρέφουν από τιμωρία οι αμυντικοί Ουίλιαν (4/0) και Φαμπρίσιο (4/0). Δύσκολα ο μεσοεπιθετικός Ζε Ρομπέρτο (5/0) με μυϊκό τραυματισμό θα μείνει στον πάγκο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Μπρούνο – Ρονάλντο Ανζελίν, Ουελινγκτον, Αΐρτον – Λέο Μόουρα, Ουίλιανς, Τορό, Κλέμπερσον, Εβερτον – Αντριάνο, Εμερσον.

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

*** Το «κλάσικο των κλάσικος» του Ρεσίφε συμπληρώνει 100 χρόνια.

*** Δέκα ματς χωρίς νίκη η Νάουτικο, δεν έχει κερδίσει ματς εκτός έδρας.

*** Πέντε νίκες της Σπορτ και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ «κλάσικος» με γηπεδούχους τους «ρουμπρονέγκρος».

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ: Το λιοντάρι του Ρεσίφε αγωνιζόταν Πέμπτη βράδυστο «Κόουτο Περέιρα» κόντρα στην Κοριτίμπα. Η Σπορτ έπαιξε με μυαλό και παρότι δεν έπιασε υψηλή απόδοση κατάφερε να πάρει τον βαθμό (1-1).

Επανέρχονται ύστερα από τιμωρία μίας αγωνστικής ο αμυντικός Σέζαρ (11/0) όπως και ο αμυντικός μέσος Ντουντέ (7/0). Με την εθνική νέων συνεχίζει ο καλός νεαρός στράικερ Σίρο (6/0). Κάρτες συμπλήρωσε ο νεαρός στράικερ Γκούτο (6/0) κι έτσι μοναδική επιλογή για την επίθεση είναι ο Βαντίνιο (7/2).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-5-1): Μαγκράο – Ντουρβάλ, Σέζαρ, Ιγκορ – Ντούτρα, Αμίλτον, Φαμπιάνο, Ελντερ Γκράνζα, Σάντρο Γκοϊάνο, Φουμαγκάλι –Βαντίνιο.

ΝΑΟΥΤΙΚΟ: Δεν λέει να σπάσει η κατάρα της «Τιμπού». Η Νάουτικο, κόντρα στην Μποταφόγκο, έκανε το καλύτερό της ματς εδώ και πάρα πολύ καιρό και το μόνο που κατάφερε ήταν να παραχωρήσει εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 στην Μποταφόγκο. Η ομάδα δέχτηκε γκολ στο 20’, βρήκε τη δύναμη να γυρίσει το ματς αλλά όχι και να το κρατήσει.

Πρόβλημα στην άμυνα για την προπονητή Ζενίνιο. Ασχημα τα νέα για τον αμυντικό Ασπρίγια (9/1) που έφαγε μία ακόμα αγωνιστική από τον αθλητικό δικαστή και μένει εκτός όπως και Γκλαντστόνι (11/1) που συμπλήρωσε κάρτες. Τραυματίας ο μπακ Νεγκρέτι (3/0). Νέος τερματοφύλακας ο Γκλέντσον (0/0) μιας και ο Εντουάρντο (13/0) αποδοκιμάζεται συνεχώς στα τελευταία ματς.

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τους αντιπάλους μας. Εκπλήξεις ίσως να μην υπάρξουν στην εντεκάδα αλλά στους ρόλους τον παικτών μέσα στο γήπεδο» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Γκλέντσον – Νίλσον, Γκαλιάρντο, Βάγκνερ Σίλβα – Αντερσον Σαντάνα, Τζόνι, Ντουντού Αρασά, Ντερλέι, Αΐλτον – Καρλίνιος Μπάλα, Ζιλμάρ.

ΒΙΤΟΡΙΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

ΒΙΤΟΡΙΑ: Η ομάδα της Μπαΐα προσπάθησε κι έφτασε κοντά σε θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας κόντρα στην Κορίνθιανς την Πέμπτη το βράδυ όμως δεν κατάφερε να πάρει τίποτα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

«Δεν έχει σημασία η ήττα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δέιξαμε πως παίζουμε στα ίσια κόντρα σε όλους τους αντιπάλους. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον» ήταν τα λόγια του Πάουλο Σέζαρ Καρπεζιάνι.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα πέρα από τις στομαχικές διαταραχές του βασικού στράικερ Ρόζερ (10/8) που δεν έδειξαν να ανησυχούν το ιατρικό τιμ και θα ξεκινήσει κανονικά.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Βιάφαρα – Αντερσον Μαρτίνς , Βίτορ Ράμος, Ουάλασι – Αποντί, Ουέλινγκτον, Μαγκάλ, Λεάντρο Ντομίνγκες, Λεάντρο – Ουίλιαν, Ρόζερ.

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Πέμπτη βράδυ παραχώρησε βαθμό στη Σπορτ (1-1). Η «Κόσα» ήταν φλύαρη και δεν κατάφερε να σπάσει τα αμυντικά δεσμά των «ρεσιφένσες» παρότι είχε τις ευκαιρίες.

Εκτός τρεις εβδομάδες ο Αργεντίνος στράικερ Αριέλ (10/2) που τραυματίστηκε και αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι θα χάσει τη χρονιά. Κάρτες συμπλήρωσε ο καλός μέσος Καρλίνιος Παραΐμπα (10/1). Μακροχρόνια εκτός με πρόβλημα στο γόνατο ο αμυντικός Περέιρα (7/0). Δεν τα κατάφερε ο τραυματίας στόπερ Κλέιτον (7/0) και μένει έξω όπως και ο βασικός ακραίος Μάρσιο Γκαμπριέλ (9/0) με τενοντίντιδα.

Δυσκολίες έχει μακριά από την έδρα της η Κοριτίμπα. Σε επτά ματς έχει μόλις μία νίκη και δύο ισοπαλίες έχοντας δεχτεί δώδεκα γκολ ενώ έχει πετύχει μόνο πέντε.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Βαντερλέι – Ροντρίγκο Χέφνερ, Ντέμερσον, Ζέσι, Ντόουγκλας Σίλβα- Λεάντρο Ντονιζέτε, Ζαΐλτον, Πέντρο Κεν, Ρενατίνιο – Μαρσελίνιο Παραΐμπα, Μπρούνο Μπατάτα.

ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

ΜΠΑΡΟΥΕΡΙ: Συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία η «μέλισσα». Η Μπαρουερί έπαιξε χωρίς φόβο και πήρε δίκαια βαθμό (1-1) μέσα στο Μαρακανά από τη Φλαμένγκο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για διοικητικά προβλήματα και διαφωνίες με τον δήμαρχο που είναι από τους βασικούς χρηματοδότες, όπως και για καθυστέρηση στους μισθούς των παικτών.

Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένει ο προπονητής τον επιθετικό Φερναντίνιο (12/3) που αν δεν τα καταφέρει θα αντικατασταθεί από τον νεοαποκτηθέντα Οτασίλιο Νέτο (5/0). Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ρενέ – Σαντάο, Λεάντρο Καστάν, Αντρέ Λουίς, Φρανσισκάτι – Ραλφ, Εβερτον, Τιάγκο Ουμπέρτο, Μάρσιο Καρέκα – Οτασίλιο Νέτο (Φερναντίνιο), Βάλ Μπαϊάνο.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ: Κακή στο πρώτο, καλή στο δεύτερο. Η Σάο Πάολο πήρε τον βαθμό (2-2) απί την Ιντερ μέσα στο «Μπέιρα – Ρίο»,όμως θα μπορούσε να πάρει την νίκη με τον Ουάσινγκτον να αστοχεί σε εκτέλση πέναλτι και τον επόπτη να κατακυρώνει το πρώτο γκολ - οφσάιντ των «κολοράντος».

Τιμωρημένοι ο ακραίος Ζούνιορ Σέζαρ (12/0) και ο χαφ Ρισάρλισον (9/1). Τραυματίας ξανά ο δεύτερος κίπερ Μπόσκο (4/0) με τον τρίτο Ντένις (10/0) να παίρνει ξανά φανέλα βασικού. Μακροχρόνια εκτός ο βασικός Ροζέριο Σένι (0/0). Πωλητήριο στον καλό στράικερ Νταγκομπέρτο (8/1) έβαλε η διοίκηση.

«Υπάρχει η πιθανότητα να αγωνιστούμε με 4-3-3, σύστημα που δουλέψαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες» δήλωσε ο προπονητής Ρικάρντο Γκόμες που σε αυτή την περίπτωση θα αντικαταστήσει τον νεαρό χαφ Μάρλος (10/0) με τον επιθετικο Μπόρζες (11/4).

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ντένις – Μιράντα, Ρενάτο Σίλβα, Αντρέ Ντίας – Ζεάν, Εντουάρντο Κόστα, Ερνάνες, Μάρλος (Μπόρζες), Ζόρζε Βάγκνερ – Ουάσινγκτον, Νταγκομπέρτο.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Το πρώτο του ματς έκανε ο Ρενάτο Γκαούσο την Πέμπτη το βράδυ στο γεμάτο «Μινέιραο» κόντρα στην Ατλ. Μινέιρο. Ο νεαρός τεχνικός έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα που προσπάθησε αλλά έπεσε πάνω στη μεγάλη βραδιά του αντίπαλου κίπερ και γνώρισε την ήττα με 2-1 σε ένα ματς που είχε τις ευκαιρίες να φύγει με τον βαθμό .

Εδραιώνει τη θέση του στην εντεκάδα ο πέρσι βασικός κίπερ Φερνάντο Ενρίκε (4/0). Εκτός για να ξεκουραστεί ο στράικερ Λεάντρο Αμαράλ (7/0). Σοβαρός τραυματισμός για τον σταρ επιθετικό Φρεντ (10/4) που επίσης τιμωρήθηκε για δύο αγωνιστικές. Ο αμυντικός Κάσιο (6/0) με τον νεαρό επιθετικό Ταρτά (5/0) έχουν ενοχλήσεις και λίγες πιθανότητες να αγωνιστούν.

«Κανείς δεν θέλει να βλέπει την ομάδα σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να αντιδράσει και με σκληρή δουλειά μπορούμε να το καταφέρουμε» είπε ο νέος προπονητής.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Φερνάντο Ενρίκε – Εντικάρλος, Λοΐς Αλμπέρτο, Ντιγκάο – Ρούι, Ουέλινγκτον Μοντέιρο, Ντιγκίνιο, Νταρίο Κόνκα, Ζοάο Πάουλο – Μάικον, Κιέζα.

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ: Επιτέλους νίκη για τη «Ραπόζα». Η Κρουζέιρο έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο και πέρασε εύκολα από την έδρα της Σάντο Αντρέ με 2-0 παρά τις απουσίες της.

«Είναι ώρα να αντιδράσουμε και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε στη βαθμολογία» είπε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Κλέμπερ.

Εκτός προπληπτικά ο βασικός μέσος Βάγκνερ (3/0) που δεν έχει ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό του και αφήνει τη θέση του στον ταλαντούχο νεαρό Μπερνάρντο (7/1). Εξέτισε την ποινή του ο Λεονάρντο Σίλβα (4/0). Ευχάριστη έκπληξη ο στόπερ Τιάγκο Ελένο (3/0) που προπονήθηκε χτες και λογικά θα αγωνιστεί. Ετοιμος και ο ακραίος Ζόναταν (6/1). Κάρτες συμπλήρωσε ο καλός αμυντικός χαφ Φαμπρίσιο (7/0). Την απόκτηση του πολύ καλού Εκουαδοριανού στράικερ Γκερόν, που ήρθε δανεικός από τη Χετάφε και ήταν ο MVP του περσινού Κόπα Λιμπερταδόρες, ανακοίνωσε η διοίκηση.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Φάμπιο – Ζόναταν, Λεονάρντο Σίλβα, Τιάγκο Ελένο, Ζέρσον Μαγκράο – Ενρίκε, Φαμπίνιο, Μαρκίνιος Παρανά, Μπερνάρντο – Κλέμπερ, Ουέλινγκτον Παουλίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: